DETALJER FRA LEJLIGHEDEN #03

IMG_0764 IMG_0765 IMG_0766 IMG_0767 IMG_0768 IMG_0795 IMG_0796 IMG_0797
Vi kommer ligeså stille mere og mere på plads, men ting tager tid, virkelig. Vi har boet har i 9 måneder nu og mangler stadig at købe flere møbler, få rammet billeder ind, syet lidt forskelligt og hængt lamper op fx. Men det går fremad lige så stille. Vi har fået gardiner i soveværelset, takket være min søde Mama, som har syet dem for os. Så rart at kunne lukke solen ude, den kommer ret heftigt om morgenen pt, og ret tidligt, især i weekenden.

6 Responses

 1. Cecilie Knudsen

  Wow, jeg er simpelthen vild med det hele! Den fine lampe, der står på de grønne kasser ved stolen, hvor er den fra? (Og såfremt det er et fund, hvilke søgeord tror du så jeg skal benytte for at noget lignende popper frem???)

  10. juni 2016 at 14:36

  • Hej Cecilie,

   Hvor er du skide sød, tusind tak!
   Den er fundet på loppemarked i Tversted for ca. 3 år siden, så jeg ved det desværre ikke, men messinglampe, muslinge lampe, muslingeskal lampe, måske? Ting i den dur ville jeg nok forsøge mig med. :)

   God weekend.
   KH. Ditte

   10. juni 2016 at 14:39

 2. Julie

  Elsker din stil! Vil gerne se mere! Flere billeder med hele lejligheden og ik kun detaljer! Suger det til mig som en svamp! #inspiration 😍🙌✨😁😃🍒

  17. juni 2016 at 02:29

  • Haha, du er sød, Julie, tak!

   Det kommer på som efterhånden det er færdigt. Men søg evt herinde, der er billeder af badeværelset allerede, og på instagram under #velvetsnowhome ser du de billeder jeg har taget indtil nu. :) Det tager tid at få det hele fint nok til at ville vise det frem. :D

   God weekend
   KH

   17. juni 2016 at 11:33

 3. Hvor er dine briller fra? De er VIRKELIG flotte, og jeg leder DESPERAT efter et nyt par!

  27. juni 2016 at 10:46

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.