CHANEL CANVAS ESPADRILLES

IMG_0405
I flere år har jeg drømt om en fin, fin espadrille fra Chanel. Dog har den helt rigtige aldrig været der, når jeg har stukket snuden omkring en af Chanels butikker. Den helt rigtige var også en gammel sag, den er nemlig helt tilbage fra 2012, med den lave sål og i canvas. Allerhelst den khaki eller den blå. Men dengang var jeg ikke heldig og jeg må indrømme, at det nu faktisk ikke er fordi jeg har jagtet den intenst – jeg kunne sagtens have gjort et bedre job der. Men for et par uger siden faldt jeg over dem, den khaki canvas version fra 2012, med den helt rigtige frynsede kant – og i den rigtige størrelse. Jeg fik dem fluks klikket hjem, og derefter ventede jeg spændt på posten. Rygtet var at netop den kollektion af espadrilles var forfærdelig små i størrelsen, og jeg havde da også sizet 1-2 numre op i forhold til, hvad jeg normalt køber espadrilles i.

9 Responses

 1. Marie

  Jeg har også haft et par magen til, dog i lysebrun og med grå snude. Dem har jeg slidt op, og håber lidt at kunne finde et nyt på, for nøj, hvor er de bare dejlige.
  Må man spørge, hvor du har gjort dit fund henne?

  Mvh
  MArie

  1. juni 2016 at 13:17

  • Hej Marie,

   De blev købt på eBay fra USA. :D

   KH. Ditte

   1. juni 2016 at 14:50

 2. Marie

  Tak for svar :-) Jeg må se om det ikke også kan lykkes mig at finde et par. Det er bare svært at lure, hvor brugte de er. Men de ubrugte ryger godt nok op i et højt prisleje, yikes.

  2. juni 2016 at 00:56

  • Mine var ok i pris egentlig, ikke ret meget mere end butikspris. Men der er jo risiko for told oveni, jeg slap heldigvis med skrækken. :)

   Men nej, det er aldrig til at vide jo. Desværre. :D

   2. juni 2016 at 08:19

 3. Sigrid Jensen

  Hej Ditte
  Jeg håber virkelig, at det er i orden, at jeg spørger her – selvom mit spørgsmål ikke lige relaterer sig til dette indlæg. Jeg følger dig, og din fantastisk misundelsesværdige garderobe på insta – og derfor tænker jeg, at du vil være den mest kvalificerede jeg kender til at svare mig :D

  Jeg overvejer virkelig, at købe enten PS1 mini eller PS11 tiny… Jeg skal bare ha’ en hverdagstaske med plads til pung og mobil. Har du en ide om, hvilken af dem, der er mest “holdbar” eller det bedste køb i længden? Jeg er sådan set lige vild med udseendet på begge.

  Håber virkelig du vil svare!
  Knus og tak for lækker kluns-inspiration!!

  Kh
  Sigrid

  2. juni 2016 at 10:08

 4. Sigrid s

  Hej Ditte!
  10000 tak for dine uddybende svar, det kan helt sikkert bruges!
  Jeg tror faktisk jeg tænkte på PS1 pouch – har nemlig spottet den med frynser, hvor jeg synes den er noget så fin, men dejligt lige at høre det med stroppens længde… du ved vel ikke om den kan justeres? Jeg vil nemlig gerne have én jeg kan bære crossbody, uden den hænger nede om røven ;)

  Også tak for dine tanker omkring PS11 størrelserne – det er så dejligt lige at få et indspark fra en kender! Og undskyld kommentarspam i går, havde ikke lige fanget , at de først kommer frem, når du svarer :D

  KH
  Sigrid

  3. juni 2016 at 09:53

  • Hej Sigrid,

   Hahaha, det skal du ikke tænke på! :D Du er ikke den første der sender et par stykker.

   Mener min veninde måtte lave en knude på remmen på sin pouch også, for at den havde god længde til cross body, men vi er ikke så høje begge to.
   Så det kan du altid gøre, ofte kommer de faktisk med knude på allerede fra Proenza Schouler!
   Og frynse taskerne er SÅ fine!

   God weekend.
   KH. Ditte

   3. juni 2016 at 10:15

 5. Sigrid s

  OG og, hvis jeg lige må være så fri at komme med et tillægsspørgsmål haha – bare sådan generelt mellem PS1 pouch og ps11 mini – har du en ide om, hvilken der er mest slidstærk, og bare “holder” sig pæn længst tid – det er en stor investering for mig, og vil gerne have en takse der kan tåle at blive brugt nemlig ;-)

  3. juni 2016 at 09:58

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.