NYE TABITHA SIMMONS VERA SKO

IMG_9956

Annonce

Jeg er ret glad for mine Tabitha Simmons ‘Vera’ som flyttede ind hos mig sidste år. De er blevet brugt flittigt og så er de virkelig komfortable at have på. Derfor har jeg længe overvejet at tilføje et par mere til garderoben. Desværre er det ikke en sko som nettet er fyldt af, derfor har det også været lidt svært at finde min næste investering på det punkt. Jeg så en stribet udgave på Instagram og blev ret forelsket, men de 675 dollars den kostede på Tabithas egen side var altså lige at presse den for mig. Jeg fandt den på udsalg på den virkelig gode måde på en amerikansk side, men deres shipping kostede 50% af skoen – og det var jo altså oveni told og moms. Av. Derfor har jeg begloet dem virkelig længe, I ved haft fanen åben i flere måneder og jævnligt givet den et kig – og ja, de var der endnu, faktisk kun i min størrelse og kun et par. Åh gru. Men så kom ShopUSA i spil, de videresender pakker fra USA for en, og så tager de sig også af told og moms, så der ikke kommer yderligere ubehagelige omkostninger, hvilket jeg personligt synes er rart. ShopUSA regnede ud, at jeg har sparet hele 727 kroner ved at benytte deres service i stedet for at få dem sendt direkte fra butikken – og det er alligevel noget af en besparelse at tage med! Desuden er tiden man sparer i transport, da pakken ikke skal ligge og kukkelure på et skrivebord hos Post Danmark alt imens de vender og drejer din pakke og vurderer, hvor meget din vare koster. Jeg har tidligere brugt ShopUSA til at få et tæppe hjem, det kan I læse om her, de sendte nemlig slet ikke til Danmark, med mindre jeg ville købe for 5000 dollars, hvilket ikke umiddelbart var min plan.

Jeg har en lille konkurrence i ærmet til jer, I kan nemlig vinde 500 kroner til ShopUSA, så I også kan købe sager hjem uden problemer – og måske endda ting I ellers ikke kan få fingrene i, jeg ved, at mange køber fx kosmetik fra USA, som ikke kan fås i Danmark, måske der er nogle drømme der skal opfyldes der? Fortæl mig, hvad du drømmer om at shoppe i kommentarfeltet, så trækker jeg en vinder efter den 25. maj 2016! Konkurrencen kører også på Instagram, så øg dine chancer for at vinde ved at deltage der også @DitteDegn!

Derudover kan I få 150 kroner i rabat med rabatkoden velvetsnow150 som kan bruges hos ShopUSA, den gælder til den 30. juni 2016!

Indlægget er sponsoreret af ShopUSA

fall_wishes_velvetsnow.dk

/1 H&M TREND /2 AND OTHER STORIES /3 AND OTHER STORIES
/4 H&M TREND /5 TABITHA SIMMONS /6 SOPHIE BILLE BRAHE

15 Responses

 1. Emma Vester

  Kunne være fedt at vinde dette – så jeg kunne forsøde min eksamensperiode og fejre når eksamnerne er overstået! :D

  18. maj 2016 at 11:30

 2. Jeanette

  Helt klart lækre sager fra Glossier eller det smukkeste keramik fra Suite One Studio. Alt sammen i lyserødt!

  18. maj 2016 at 14:42

 3. Mette

  Åh, jeg drømmer om nogle badetøjs-ting fra Forever 21 kollektionen der lige er kommet på gaden. Jeg krydser fingre!

  18. maj 2016 at 16:29

 4. Trine

  Jeg ønsker mig nogle ting fra eBay, hvor sælgerne er umulige. Så det ville være så lækkert med lidt hjælp fra shopUSA.

  18. maj 2016 at 16:33

 5. susanne

  Ønsker den her bog på amazon us
  Rineke Dijkstra: A Retrospective

  19. maj 2016 at 03:46

 6. Hanne

  Jeg vil vinde! :D

  19. maj 2016 at 09:21

 7. Anna

  Hvor er de flotte!

  Jeg vil gerne købe nye sko, hvis jeg vinder.

  19. maj 2016 at 21:16

 8. Janni K. Jensen

  Åh jeg drømmer om noget så overfladisk som en selvbruner fra Loving Tan. Men en blegfis som mig går en lang sommer i møde, og det lyder virkelig til at det skulle være den bedste. Derudover vil jeg bestille et par lipsgloss(es?) fra Colourpop som man også kun kan få i USA! :)

  19. maj 2016 at 23:07

 9. Dana C.

  Jeg har haft et godt øje til makeupprodukter fra bl.a. ColourPop og Lorac i sååå lang tid, så ville være så skønt at være den heldige vinder!

  20. maj 2016 at 12:41

 10. Camilla

  Jeg ønsker mig en Zoë Chicco halskæde. Det skal være en specialegave til mig selv :)

  20. maj 2016 at 14:38

 11. Mette Marie

  Jeg krydser fingre. Vil gerne bestille nogle ting fra Amazon!

  21. maj 2016 at 18:10

 12. Helle

  Jeg ville købe noget legetøj! De har altså et lidt sjovere udvalg, men er så besværlige når det kommer til at sende ud af landet.

  21. maj 2016 at 19:27

 13. christina thomsen

  Åhå
  Jeg drømmer om en masse lækre sager, men min kæreste fortjener virkelig en lille gave.

  23. maj 2016 at 19:49

 14. Laura N

  Ej, hvor gad jeg altså godt at vinde sådan et gavekort. Jeg ville nemlig bruge det på et par Nike sneakers som man slet ikke kan købe i lille Danmark! Fingers crossed :)

  23. maj 2016 at 21:46

 15. Ditte

  Jeg tror jeg skal have bestilt en masse hudpleje, så jeg kan få graviditetskedeligheden væk ;)

  26. maj 2016 at 11:52

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.