H&M TREND SAGER TIL SOMMEREN

HM_Trend_Sommerkoeb_velvetsnow.dk

Sort kimono-agtig maxikjole // Lyseblå bluse med flæser // Bikini top & trusser

Butikkerne bugner med fine sager for tiden – og udsalget er lige om hjørnet, så det er med at holde sig selv lidt i nakken. Derfor har jeg på det seneste primært brugt tiden på at rydde ud i garderoben, i weekenden var jeg på loppemarked på Israels Plads i samarbejde med Tradono, og jeg havde nærmest udsolgt, da jeg pakkede sammen og skulle hjem igen. Hurra! Derudover må man gerne købe H&M Trend – for de gode sager kommer ALDRIG på udsalg og så er der holy grail listen med de ting, man er gået glip af, den må man (læs: jeg) også altså shoppe fra, host. Ovenfor har jeg allerede klikket kjolen og blusen hjem, bikinien savler jeg vældigt over, men jeg synes, trussen er vel lille, det klæder altså ikke min figur, så den får nok lov til at blive, selvom printet er noget så fint! Er I andre også begyndt at lave udsalgs-lister? Jaaah!

4 Responses

 1. Helle

  Jeg venter spændt på kjolen :-)
  Og… udsalgslisten er også klar :D

  31. maj 2016 at 19:38

  • Haha, godt det ikke bare er mig, Helle!
   Jeg fik min i går, den bliver ikke kortere, desværre. Blot smallere. Men jeg er nu glad for den alligevel! :D

   1. juni 2016 at 08:49

   • Helle

    Min er ankommet i dag! Den er go´ :D

    1. juni 2016 at 19:48

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.