H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE SHOPPING

HM_Conscious_Exclusive_ss16_Velvetsnow.dk
Bukser // Shorts // Kjole

Den nye H&M Conscious Exclusive Collection udkom her til morgen, og jeg sad selvfølgelig klar til at smide mine favoritter i kurven! Især den pudderfarvede kjole har jeg haft et godt øje til, siden jeg spottede den fra mange meters afstand til fremvisningen tilbage i marts. Der er små fine svaner på satinstoffet, og andre sager jeg ikke lige husker, men ih, så mange fine detaljer den havde! Jeg har købt to størrelser, så jeg forhåbentlig er sikker på den ene passer, haha. Derudover faldt jeg virkelig for de smukke bukser, de har igen en detaljegrad, der er helt uovertruffen. De er lavet efter et gammelt stykke velourstof, som har givet inspiration til print og stofstrukturen. De har en satinagtig-finish, men alligevel er de matte rundt omkring på de lysere steder, SÅ fint! Jeg ved ikke, om jeg drukner i ben, men de får en chance, for de er simpelthen så pæne! Shortsene har jeg allerede døbt Jesus-shortsene, haha, de minder mig om et eller andet billede fra biblen, hvilket ikke helt passer ind i mit liv ellers, men et par shorts er der altid plads til – også med jesus. Og flotte er de! Se lige farverne! Og der er karry! Karry er altid godt. Kjolen den kære Julia Restoin Roitfeld har på på billedet ville jeg meget gerne have haft, men den var desværre væk. Så hvis nogen derude vil af med en 40 eller 42, så skriv mig gerne en mail!

12 Responses

 1. Alexandra

  Årh. Jeg havde også et godt øje til den smukke pudder kjole, perfekt til barnedåb senere på måneden! Men var ikke hurtig nok! :( Hvis den nu ikke er god til dig, søde Ditte, og du har en 40 eller 42, så må du meget gerne huske på mig! :)

  Kh Alexandra

  7. april 2016 at 11:59

  • Hej Alexandra,

   Det kan du tro, jeg nok skal. Jeg har hapset begge størrelser. :-*

   KH.

   7. april 2016 at 12:24

   • Alexandra

    Hvor er du altså skøn :*

    7. april 2016 at 12:46

    • Vi skal være gode ved hinanden, skal vi. :D

     7. april 2016 at 13:46

 2. Alexandra

  Hvor er du altså skøn! :*

  7. april 2016 at 12:46

 3. Bukserne er godt nok fine, i mønstret, og de helt perfekte farver:)

  7. april 2016 at 13:16

  • Ja, de er nemlig så smukke! Må se om de klæder mig, men det håber jeg, de gør. :D

   7. april 2016 at 13:47

 4. Jane

  Jeg glæder mig til at se, hvordan du styler de bukser! Jeg ville så gerne afprøve sådan en model, men er også bange for at jeg bliver væk i dem -så kom gerne med noget inspiration :) Det plejer du at være god til!! Så Christiane havde den rosa farvede kjole på, og wauw -den er jo bare så fin…

  7. april 2016 at 13:46

  • Åh åh, det gør jeg også, Jane. :D Jeg aner ikke lige, hvad der skal ske med dem endnu, men åh så fine! :D

   Og ja, kjolen er simpelthen så fin! og 500 kroner! OMG! Hahaha.

   7. april 2016 at 14:10

 5. Aah jeg var for langsom til den pudderfarvede kjole. Den var faktisk online da jeg tjekkede men ville gerne se den irl også for at bedømme størrelsen, og da jeg kom ned i byen var den selvfølgelig udsolgt. Og derefter også udsolgt på nettet. Typiiisk!
  Glæder mig til at se den på :-)

  7. april 2016 at 14:11

  • Åh æv, Ditte! Du kunne have smidt den i kurven og slettet ordren, hvis du havde været heldig i byen? :)
   Det har jeg gjort førhen. I dag havde jeg kun mulighed for nettet, så helgarderede mig med to størrelser.

   7. april 2016 at 14:17

 6. Janni

  Synes jeg så kjolen i Frederiksberg Centret i dag, men jeg tjekkede ikke størrelser.

  8. april 2016 at 19:57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.