FAVORIT :: SELF PORTRAIT

Self_Portrait_Kjoler_VelvetSnow.dk
/1 DUEBLÅ BLONDEKJOLE /2 HVID MAXIKJOLE MED BLONDE /3 SORT MIDIKJOLE MED BLONDE OVERDEL /4 LYSEBLÅ COCKTAILKJOLE /5 NAVY HELBLONDE KJOLE /6 HVID MIDIKJOLE I BLONDE MED SORT BÅND /7 SORT MIDIKJOLE MED STROPPER /8 MAXIKJOLE I NAVY HELBLONDE

Jeg er helt vild med kjolerne fra Self Portrait. De er virkelig gennemførte ned til mindste detalje, farverne spiller og så er priserne ikke helt urimelige i forhold til detaljearbejdet på dem. Jeg ville elske at bære en til et sommerbryllup, hvis vi da ellers var inviteret til sådan et. Mine favoritter fra collagen er især nummer 1, 2, 3 og 5. Kjolerne fås på mærkets egen side, som I finder her, hos Matches og hos Net A Porter.

7 Responses

 1. Jane S

  Jubii, hvor er det skønt at du er ’tilbage’! Elsker dine ikke-magter lister og dine collager…
  Og wauw, de kjoler her er da bare lige i skabet -hvis bare der lige var en anledningen :-)

  6. april 2016 at 22:23

  • Sødeste Jane, dig kan jeg altid regne med, tak for det! :)

   Det kræver lidt med fuldtidsjob og blog, så det hele skal lige køre rundt. :D Der er Instagram så nemt og hurtigt, men jeg vil så nødig lade bloggen dø, for jeg kan virkelig godt lide at blogge og det er jo så mange år den har kørt nu, så det er trist, hvis det ikke skal være sådan mere. SÅ i gang med mig! :D Hahaha.

   … Og ja? Hvem bringer lige en anledning på banen? Det kunne være lækkert. :D

   7. april 2016 at 07:53

   • Jane

    Jeg elsker også at følge dig på IG og de tider hvor ens job kræver mere, så kan jeg godt forstå at det er nemmere at bruge den platform -så lang tid du ikke forsvinder helt, så er jeg lykkelig for det du kommer med :)

    7. april 2016 at 13:48

    • Men Instagram er bare ikke helt det samme, vel? Og de laver ting om osv, så man ikke selv kan styre alting. Og det kan jeg trods alt her på bloggen. :D

     Jeg skal bare lige finde en rytme – nu er dagslyset også tilbage. JUHU!

     7. april 2016 at 14:02

 2. Sara

  Åh, hvor er de fantastiske allesammen. Jeg er i den dejlige situation, at jeg skal til hele tre bryllupper i år, så det er mange skønne outfits, der skal på plads (man må jo gerne skifte, når man er til bryllup ;) )
  Tak, for inspiration!

  7. april 2016 at 11:34

  • Det var da så lidt, Sara! Godt det kunne bruges, og hvor er du heldig! Husk at tjek H&Ms Conscious Collection ud, den er lige kommet på her til morgen, der er gode ting i blandt også! :D

   7. april 2016 at 11:36

   • Sara

    Ja, jeg har godt tjekket den ud. Har drømt lidt om den sorte nederdel med dip bagpå – meget smuk, men desværre udsolgt online. Må se, om den er i en butik i morgen. Overvejer stadig bukserne som du også har købt. De er jo fabelagtige, men ellers finder jeg kjolerne og de finde hvide blondesager lidt for hvide til et bryllup. Desværre.. :)

    7. april 2016 at 18:17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.