EN NY MÅDE AT SÆLGE PÅ…

DBA_Plus_Velvetsnow.dk
Annonce

/1 LUCKY BOY SUNDAY Sweet tooth rug /2 ARNE JACOBSEN Charlottenborg bord
/3 SELETTI porcelænsdunk

Tilbage i slutningen af februar var jeg til et event hos DBA, for det første blev der talt en masse om deleøkonomi, Anne Glad var nemlig forbi og holde oplæg for os, men derudover blev der talt om DBAs nye abonnement DBA+. DBA+ koster 29 kroner månedligt og giver brugeren en række ekstra services, blandt andet ekstra synlighed til dine annoncer, rabat på porto og en lækker profil, som du selv kan designe med din egen tekst og profilfoto. Alene den første måned har jeg allerede tjent hjem ved køb af porto ved mine salg, man sparer ca. 10 kroner ved en helt almindelig pakke, og så kan vi jo nemt regne ud, at der ikke skal sælges mange ting, før de 29 kroner er tjent ind igen. Jeg opretter løbende ting derinde, da DBA virkelig er god til salg af interiør-sager af diverse afskygninger. Jeg har fx solgt to hattehylder og nogle udgåede Royal Copenhagen ting allerede. Lige nu har jeg et Lucky Boy Sunday tæppe, en Seletti porcelænssag og ikke mindst et Arne Jacobsen Charlottenborg bord til salg, klik ind forbi min profil og se (læs: køb) sagerne lige her. Jeg fylder op løbende, så følg endelig med! Og så er jeg jo jyde og ret vant til selv at prutte om prisen, det er I derfor også velkomne til!

5 Responses

 1. emilie p

  det nye DBA+ ser lækkert ud :)
  hvor har du forresten købt dine niels gammelgaard tednet stole henne?
  er er du interesseret i at sælge nogle af dine?

  7. april 2016 at 11:43

  • Hej Emilie,

   Jeg har købt en i genbrug, to fra en secondhand genbrugsdims på Instagram og to fra en kollega.

   De er desværre ikke til salg pt. :)

   KH.

   7. april 2016 at 13:44

 2. Amalie

  Hej!

  Kan du ikke lave et indlæg om studenterkjoler? Du har sådan en fin tøjsmag, og du formår altid at finde frem til alt muligt pænt tøj. Det vil være en stor hjælp :-)

  9. april 2016 at 10:16

  • Hej Amalie,

   hvor er du sød! Det må jeg lige overveje, har da spottet en enkelt, der kunne være fin i hvert fald. :)

   KH.

   15. april 2016 at 11:45

 3. Monica Blegvad

  Hej,
  Har du stadig isbjørnskålen? Kunne godt tænke mig at købe den, og er kun i Kbh søn-man. Kunde vi finde ud af noget? Mit tlf. nr. er 97624778. Mvh Monica

  1. juli 2016 at 15:26

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.