TING JEG IKKE RIGTIGT MAGTER #44

#01 Curlingbørn
#02 Dem der springer foran i hold-køen i Fitness World. Hold. Nu. Op.
#03 Gammelt bland selv slik
#04 Dem vi er i andelsforening med. Jeg vil bare gerne have en vovse.
#05 Dem der efterlader megasvedige måtter i Fitteren. Medbring da lige et håndklæde, hva?
#06 At man ikke kan få den der marcipan-kanelsnegls-ting i København (har set den ovre på Cathrines Facebook i den seneste tid)
#07 At der ikke findes nogen anstændige brunsvigerbagerier i København. Fordømt.
#08 At jeg solgte min Paris Dallas Chanel-taske. Vræl.
#09 Fastelavnsboller der ser fantastiske ud og bare skuffer helt vildt, når man først får tænderne sat i den. Narrekalorier.

tumblr_inline_njx7d0OQFw1r79k32

18 Responses

 1. Mette

  Uh ja, sig lige til hvis du finder en der serverer en god brunsviger! :D Det er noget af det lækreste! Men den med fastelavnsbollerne er jeg ikke enig i (overhoved!). Synes det er DEN lækreste spise, haps. Tuder nærmest over at sæsonen snart er ovre.

  5. februar 2016 at 09:30

  • Men Mette, det er jo bare ikke dem alle, der er gode? jeg satte i hvert fald tænderne i en noget fesen udgave i går. Vræl.

   Ps. Jeg vender tilbage, hvis jeg lokaliserer brunsvigeren!

   5. februar 2016 at 10:38

   • Lykke

    Du er ikke tilfreds med Meyers brunsviger?

    Jeg kan i øvrigt anbefale Holms Bageris fastelavnsbolle samt Bageri Bosse ‘s fastelavnsbolle.

    5. februar 2016 at 14:53

    • O.M.G. Havde glemt Meyers. Bor alt for langt fra Meyers. MEN jeg mindes, den faktisk var helt OK!

     Jeg må ud og smage nogle flere fastelavnsboller, kan jeg godt høre! :D

     7. februar 2016 at 19:11

 2. Sine

  Jeg har netop indtaget en omgang narrekalorier. Den fastelavnsbolle var so not worth it. Øv.

  5. februar 2016 at 11:46

  • ÆV mand! Jeg håbede faktisk, det kun var mig, den skulle gå udover. Jeg er inderligt ked af, at der findes flere fesne fastelavnsdrenge derude.

   Må vores næste være den sidste værd, eller noget. :D

   5. februar 2016 at 12:47

 3. Cecilie

  Ingen vuffer til dig? :(

  5. februar 2016 at 12:55

  • Nej, vi må ikke have vuffer her, desværre. :(

   8. februar 2016 at 12:59

 4. Haha synes de her indlæg er så fine! Og sjaaawe! Jeg bor i Odense, og har haft fornøjelsen af marcipansneglen, og jeg sir’ dig; du går virkelig glip er noget derovre i storbyen! ;)

  5. februar 2016 at 14:15

  • Ej mand, jeg må snart til Odense igen! Jeg var der i efteråret, men anede ikke noget om nogen fantastiske kager – og jeg havde glemt alt om brunsviger. Det var faktisk slet ikke en særlig hyggelig tur, når man ser den fra kagevinklen. Æv. :D

   5. februar 2016 at 14:39

 5. Jane

  Har også haft total dårlig fastelavnskarma!!! Har betalt i dyre domme, for kun at føle mig totalt snydt… Overvejer at bage dem selv -eller bare købe romkulger i stedet, de skuffer aldrig -som i ALDRIG :)

  Og hvad sker der for folk der kan springe køen over, i FW?! Hvordan og hvorledes foregår det lige…

  Btw. så elsker jeg dine lister… Også selvom det jo er en hadeliste ;)

  7. februar 2016 at 23:45

  • Kæreste Jane, hvor er det bare fesent altså! Jeg overvejer også at springe tilbage på hindbærsnitteholdet, det var ligesom til at stole på. :D

   Og mht FW, så er det køen til at komme ind i selve salen der er problemet. Altså folk der bare helt vildt gerne vil have en specifik plads (og åbenbart nok til at springe foran), jeg vil også gerne have en specifik plads, men står altså på min plads i køen indtil vi kommer ind og håber på det bedste. :D Folk er fesne.

   Der er nok, jeg ikke magter, så meget næste liste bliver brygget på i skrivende stund, så frygt ej, Jane! :D

   8. februar 2016 at 08:49

   • Jane

    Hindbærsnitte vognen holder ALTID!!!

    Jeg glæder mig allerede til næste liste ;) Elsker det tiltag!

    11. februar 2016 at 22:21

    • Ja! Mmm, hindbærsnitter. Nu har jeg fået lyst til sådan en. Og klokken er kun 8.30. Fuck.

     12. februar 2016 at 08:32

 6. Haha, narrekalorier er virkelig et ord, man bruger for lidt!

  11. februar 2016 at 13:58

  • Hahaha, vi må skrue op for det blus. :D

   12. februar 2016 at 08:32

 7. Guilty as charged. Det var mig, der satte Cathrine op til marcipansneglen, da hun skulle til Odense. MEN – jeg har altså hørt rygter om, at de har en i Emmerys? Noget marcipan/bløddejs/kanel/snegel-noget…

  Bor ALT for langt fra en Emmerys,så har ikke selv fået det afprøvet endnu. (Men man ved bare, hvor nederen Amager er, når man ikke engang kan få lokket Emmerys herud. Tro mig, jeg har prøvet! ) Og ellers importerer jeg gerne, når jeg er i Odense næste gang. Ja. Har lige været der. Med snegl. Og brunsviger :-D

  8. marts 2016 at 19:46

  • Åh, det lyder ellers lækkert! Jeg må forbi Emmerys! Og ellers lyder import direkte fra O-town som en ret god idé. :D

   9. marts 2016 at 13:37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.