RITA ORA FOR ADIDAS

Rita_Ora_Adidas_Traeningstoej_VelvetSnow.dk_1
Rita Ora for Adidas

Lækkert træningstøj er virkelig essentielt for mig. Det hele bliver bare 300% sjovere, hvis tøjet er pænt – og ikke mindst virkelig rart at have på. Derfor klapper jeg voldsomt i hænderne over den nye Rita Ora for Adidas kollektion. Det er det smukkeste japansk inspirerede print, hunde i ét væk og farverne er bare SÅ fine! Jeg har klikket ovenstående bunke hjem, og jeg glæder mig til at prøve alle sagerne. Det er ikke sikkert, det hele skal bo her, men nu prøver jeg og ser ad. Jeg er glad for at have en sweatshirt til at have over træningstøjet til og fra centeret, ligesom jeg har et par sko til indendørs og udendørs brug. Det er flere år siden jeg har opgraderet garderoben til træning, så jeg gik all in. Min kæreste stak mig det ene par sko i gave, så tænkte jeg godt kunne flotte mig og hapse dem begge, host.

Den søde Yorkshire Terrier på t-shirten og sweatshirten minder mig meget om min vovse Louis, som desværre ikke er hos os mere. Men at se “ham” under træningen kan da kun blive formidabelt! Jeg elsker virkelig humoren i kollektionen kombineret med de virkelig smukke æstetiske styles.

Husk der er 15% rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Adidas! 

2 Responses

  1. Ida

    Det er de smukkeste farver og virkelig fint print. Jeg må ind og se, om de har noget til mig også. :D

    8. februar 2016 at 15:44

    • Jaaah! Det er så pænt, Ida! Håber du har fundet noget godt. :D

      9. februar 2016 at 08:01

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.