PROENZA SCHOULER PS1 TINY I TOBACCO RUSKIND

IMG_6966
Proenza Schouler PS1 Tiny

Proenza Schoulers tasker ligger mit hjerte meget nær. Jeg har været med nærmest siden begyndelsen, selvom jeg måtte vente nogle måneder, før jeg kunne slå fingrene i min første PS1. Dengang blev det en Midnight i large. Den var rigtig smuk, vi var gode venner igennem mangt og meget – den agerede skoletaske de første tre år af min universitetstid. Sidenhen er large blevet alt for stor for mig, så Midnight (og den Smoke i large jeg også havde) blev solgt videre. I mellemtiden har der boet to i medium hos mig, en i Raspberry og en i Pepe. Begge meget, meget smukke – og de måtte egentlig gerne have blevet boende, men jeg brugte dem slet ikke nok. Så derfor blev de solgt. De var for store og der var alt for meget plads – så jeg fyldte dem lidt op med ting og sager, jeg slet ikke “skulle bruge”. Derfor var det ret kærkomment, da Tiny størrelsen blev lanceret for et par sæsoner siden. Der var oprindeligt en størrelse small også – som desværre blev discontinued, for den var noget så fin! Men nu er Tiny her, så jeg græder ikke helt så meget. Jeg var heldig at opstøve den i farven Tobacco i ruskind i januar måned, og den er allerede blevet luftet nogle gange. Min nøglering fra Stella McCartney er flyttet over på den efter at have været hjemløs nogle måneder, da Pepe blev solgt.

Mit seneste taskesamlingsindlæg finder du her, måske jeg snart burde opdatere, der er godt nok sket en del på den front.

4 Responses

 1. Jane

  Hørt!! Du burde give en ny opdatering når tiden er dertil -en ting er at se billeder af din helt vild misundelsesværdige samling, men den bliver ligesom mere levende, når du også har dine beskrivelser med, om hvordan du fik fat i den, hvorfor en måtte ud osv.. Præcis som med din PS taske ovenover, det er så smukt, at du altid knytter en historie med og bare VED hvordan størrelserne har ændret sig osv… I love it!

  11. februar 2016 at 22:24

  • Du er så sød, Jane altså!

   Der er ikke så mange i “samlingen” pt, men jeg må lige se, om jeg kan fikse billeder snart. :D

   12. februar 2016 at 08:31

 2. Mille

  Kan der være en macbook 13´´ i en PS1 Medium?

  30. marts 2016 at 11:17

  • Ja, med nød og næppe, men den er ikke beregnet til det. :) PS anbefaler ikke de bruges som computertasker. :)

   31. marts 2016 at 08:32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.