TING JEG IKKE RIGTIGT MAGTER #42

#01 Når der pludselig går en måned, uden jeg har opdateret bloggen
#02 Når jeg så har lidt svært ved at finde ud af, hvad dælen jeg så skal blogge om
#03 Når tiden bare ikke rigtigt har været der til at lave blogindlæg
#04 Når det er mørkt om morgenen, når man tager på job, og mørkt om aftenen når man tager hjem igen
#05 Når M&M’s World i London ikke er en Smarties World
#06 Når alle de allerbedste sager er blevet købt på udsalget i London
#07 Når man ikke engang kan finde en drømmesag hos Chanel
#08 Når man i stedet fylder kufferten med tørshampoo, strømpebukser, lommeletter og sove-t-shirts fra Primark
#09 Når man misser drømmetasken på udsalg for at shoppe i London (og så ingenting finder)
#10 Når man skal hjem fra London og arbejde igen

tumblr_inline_n8mhxb2dsA1syhnsj

14 Responses

 1. Jane

  Uh, jeg ved, hvad du skal blogge om! Jeg har været på jagt efter en pung, der kan være i min Céline trio den lille model, men jeg har endnu ikke fundet den perfekte. Jeg elsker din stil med farver og sjove items, og du er jo ekspert i trio’s ;-) Har du mon nogle bud? Jeg synes, det er så svært at finde en, der kan være meget i, men som er forholdsvis flad i det, og som kan passe i trioen!

  13. januar 2016 at 21:22

  • Åh, det kan jeg godt forstå, du finder problematisk, Jane! Jeg bruger selv en Chanel kortholder i caviar nu, og har stort set droppet kontanter, når jeg får nogen af den slags ryger de hjem i sparegrisen. :(

   Men ellers har jeg været rigtig glad for både Bottega Venetas lille pung med tre rum og lynlås. Den har kortstørrelse, men også plads til mønter og sedler der er foldet. Balenciagas Porte Monnaie er også ret god, ligeledes kortstørrelse men med lynlås så der også kan være kontanter. De to har jeg stadig i gemmerne, men bruger mest Chanel-dimsen pt. :)

   14. januar 2016 at 08:00

 2. Malene

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad det er for en taske du missede :(
  God dag :)

  14. januar 2016 at 08:39

  • Det var en fin, fin Proenza Schouler taske. MEN jeg fandt en anden i går, så nu er der alligevel en på vej. JUHU!

   14. januar 2016 at 11:30

 3. Flere outfits og mere interiør – både fra din egen fine lejlighed og inspiration dertil!!
  Har gået og ventet en hel måned på hvornår der mon kom nyt indlæg fra dig haha ;)

  14. januar 2016 at 10:25

  • Hvor er du sød, Natascha. Der sker ikke så voldsomt meget herhjemme, vi skal have besluttet os for møbler (sofa, spisebord og dertilhørende stole), og så skal der skrabes penge sammen til dem også. Så der bliver postet mest af den slags på Instagram pt. Men jeg vil forsøge at lave nogle flere indlæg herinde. :D

   14. januar 2016 at 11:30

 4. Birthe

  Et super godt spørgsmål: den bedste pung til Trioen.
  Celine laver vist ikke en lille zip pung mere, sådan een leder jeg forgæves efter
  Det volder mg mange spekulationer
  B

  14. januar 2016 at 21:26

  • Jane

   Ja, det er lidt et First World Problem, men ikke desto mindre et problem ;-) Jeg har endnu ikke fundet den perfekte, det er nogle gode bud, Ditte har, men jeg vil gerne have en, der både kan rumme kontanter og kort! Kh Jane

   15. januar 2016 at 17:45

 5. Hehe, din blog får mig altid til at sidde og smile for mig selv :) Jeg er vild med den – derfor håber jeg du kan komme i bloghumør igen. De foreslag de andre har kommenteret står jeg 100% bag også! You go girl :)

  16. januar 2016 at 23:50

  • Tusind tak! Det er ikke den værste indflydelse at have på andre jo. :D

   22. januar 2016 at 09:16

 6. Jeg ville elske at se en top 3 over yndlings tasker, sko, jakker og kjoler.

  En sko samling & en taske samling !

  En ‘her er min hudpleje’

  Jeg er vild med ‘lately’ indlæg – små snapshots af din hverdag (kaffe, dagens sko, morgenmad etc. )

  Små snapshots af din lejlighed – ja vi har set den, men vi kan jo tydeligvis ikke få nok !!

  Er glad for at du er vendt tilbage :-)

  17. januar 2016 at 23:10

  • Åh, jeg må i så fald til at drikke kaffe! :D :D

   Tusind tak for input! Der kommer mere lejlighed på bloggen, jo længere vi kommer. Der sker heldigvis mere og mere herhjemme. :D

   22. januar 2016 at 09:17

   • Hahaha billeder af te, juice, mælk, vand og varm kakao er også i orden ;-)

    26. januar 2016 at 12:27

    • Åh gud. Jeg må holde mig til juice og vand. Og Pepsi Max. Kan det du? Måske en øl også?

     Ps. Der var drinks på Snapchat i weekenden! Jeg. Er. Vild.

     27. januar 2016 at 09:10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.