STRIK HUE, PELSPØLSE & FINE LOAFERS

Januar_droemme_velvetsnow.dk
Hue STELLA MCCARTNEY // Jakke ISABEL MARANT // Pelspølse CHARLOTTE SIMONE
Bluse PROENZA SCHOULER // Jeans TOPSHOP // Taske PROENZA SCHOULER
Briller TOM FORD // Loafers GUCCI

Jeg drømmer om alle mulige (og umulige) fine sager for tiden. Også ting jeg reelt aldrig ville hapse alligevel, men det kender I nok godt. Jeg har en lille fin taske på vej, en Proenza Schouler Tiny i ruskind. Dog uden frynser som den ovenfor – som dog også gerne må flytte ind, host. Gucci loafersene ledte jeg længe efter i London, men det var som om de kun havde størrelse 41, og det spiller bare ikke med mine fusser. Online er de dog i lange baner, nu fortryder jeg bare jeg ikke prøvede den lyserøde i åleskind derovre, så jeg havde helt styr på min størrelse, hmm.

3 Responses

 1. Hold nu op nogen lækre items du har fundet :)

  18. januar 2016 at 21:16

 2. Nikita

  Jeg er gået en str ned i begge mine par loafers fra Gucci, hvis det er nogen hjælp :-)

  19. januar 2016 at 11:36

  • TAAK! Det var det helt sikkert. Er de smalle eller brede i modellen?

   21. januar 2016 at 10:27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.