PUNGEN TIL DEN LILLE TASKE

Pungen_til_den_lille_taske_velvetsnow.dk
/1 CHANEL /2 BALENCIAGA /3 MONKI /4 CHARLOTTE OLYMPIA
/5 MIU MIU /6 CHLOÉ /7 LOEWE /8 MONKI /9 ANYA HINDMARCH
/10 BALENCIAGA /11 BOTTEGA VENETA /12 CHANEL /13 BALENCIAGA
/14 MIU MIU /15 CHANEL /16 CHARLOTTE OLYMPIA

Jeg er blevet spurgt til, om jeg ikke vil komme med mine bud på den bedste pung til en lille taske (mest specifikt Célines Trio taske i small). Jeg har selv tre forskellige små punge at skifte imellem, 2 af dem ses på collagen, henholdsvis en Chanel kortholder (nummer 12) og en Balenciaga coin purse med regular hardware (ala 2, 10 og 13). Derudover har jeg en Bottega Veneta pung i kortstørrelse med tre rum og lynlås. Det er de punge, som jeg veksler imellem til mine små tasker. Jeg bruger mest Chanel kortholderen, men også Balenciaga bliver brugt en del for tiden. Blandt andet på rejser og til at holde styr på mønterne i tasken. Det er dog klart min kortholder, som jeg bruger mest – og mønter ender tit blot på bunden af tasken, og så ryger de i sparegrisen, når tasken bliver tømt senere hen.

7 Responses

 1. Nina

  Hej Ditte, kan du afsløre hvad ca prisen er på Chanel kortholderen?
  God weekend!

  22. januar 2016 at 20:25

  • Hej Nina

   Den ligger omkring 2200. :)

   KH.

   23. januar 2016 at 09:14

 2. Betina

  SÅ mange fine! Specielt den fra Anya Hindmarch og den lyserøde Balenciaga er da for nuttede.

  Jeg fik denne fra Malene Birger i julegave, og den er også rigtig godt indrettet http://www.bymalenebirger.com/dk/en/purses/eppas-arabian-flower-purse-Q56375068.html

  Jeg foretrækker også en mindre pung, men synes det er meget rart hvis der er bare en lille smule ruminddeling, så man nemt kan finde sit dankort f.eks.

  23. januar 2016 at 09:30

  • Hej Betina

   Jeg er helt enig! Synes faktisk min Chanel er ret god på den måde, der er 4 rum i. Men jeg mangler lidt pladsen til kvitteringer og mønter. Men i nogle tasker er der bare ikke plads til mere end en kortholder. :/

   23. januar 2016 at 10:01

 3. Jane

  Yay, nogle gode bud! Jeg er mest hooked på Chanel kortholderen øverst til venstre, men de er jo lidt besværlige at få fat i 😬 Men den er godt nok fin. Tak for de fine bud! Kh Jane

  23. januar 2016 at 10:06

 4. Amalie

  Hej Ditte! En smule off topic, men jeg står og skal til at gøre det måske største taskekøb hidtil i mit liv – en balenciaga city. Hvis du skulle købe en sådan nu, hvilket hardware ville du så vælge`(og hvilken farve, hvis man er af den konservative slags?) OG jeg har kig på nogle på Vestiaire collective, men ved simpelthen ikke om jeg tør købe brugt balenciaga på nettet? Du er jo en mester ud i den slags, så derfor tillader jeg mig at spørge. Tak for en god blog!

  23. marts 2017 at 08:54

  • Hej Amalie

   Det kan du tro, jeg er vild med Balenciagas skind fra omkring 2004-2007. Jeg har ikke fulgt dem siden en 2010, så jeg er lidt lost på, hvad de laver nu, desværre.
   Du kan få hjælp af damerne på The Purse Forum (debatten derinde) til at verificere tasken, hvis du er i tvivl. :)
   Hvad med en bordeaux med regular hardware? Det har jeg selv haft og den var jeg meget glad for. Vældigt smuk!

   Held og lykke med dit første køb. Håber du snart finder den helt rigtige.
   KH. Ditte

   23. marts 2017 at 19:38

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.