CHANEL VELOUR BOY

IMG_6884 IMG_6885
I længere tid har jeg gået og drømt om en Chanel Boy. Da jeg i sin tid så den første gang, var jeg slet ikke fan – det indrømmer jeg blankt. Jeg er stadig ikke overbevist i alle tilfælde af tasken, men andre gange er de noget af det fineste. Sådan et eksempel ser I ovenfor. En Chanel Velvet Boy i Old Medium. Den er navy med lyseblå og mørkeblå stikninger. Jeg er vild med materialet i velourudgaverne. De får en ekstra dybde, som jeg ikke altid synes lammeskindsudgaverne fx har. Derudover må den gerne være lidt mere crazy – og det må man jo sige denne er. Ikke så safe som en sort – men ikke så crazy som en pink, haha. Jeg har endnu ikke brugt den så meget, vinteren er bare ikke så god til en veloursag, men det skal nok komme. Og jeg glæder mig!

15 Responses

 1. Christina. E.A

  Den er så smuk og jeg synes personligt selv at velour udgaverne af boy modellen er meget mere fantastisk end læder udgaverne – det giver tasken en helt anden dimension.

  Stort tillykke med den :-)

  Håber du får en dejlig dag

  27. januar 2016 at 09:52

  • Hvor er du sød, Christina! Jeg synes nemlig også, at de kan et eller andet ekstra i velour. :D

   Ikke at jeg ikke tager forbehold for at lave ulykker med en i skind af en art en dag. Host.

   27. januar 2016 at 11:52

 2. Hold nu op, hvor er den fin! :)

  27. januar 2016 at 20:46

  • TAAAAK!

   28. januar 2016 at 13:20

 3. Birthe

  Skøn taske!
  Ditte, ved du, om Gucci soho disco-en meget hurtigt bliver slatten og falder sammen? Har set en på Ts, knap 2 år, der ser ret trist ud?
  Det er lidt hurtigt synes jeg.
  Venlig hilsen
  B

  28. januar 2016 at 12:15

  • Hej Birthe

   Åh, det er jo lidt svært. For måske den er brugt hver dag i 2 år – og så er det ret fair, synes jeg? Min nåede det ikke, men jeg har også mange tasker at skifte med og bruger sjældent den samme flere dage i træk.
   Jeg havde ikke min ret længe, så det er nok ikke den bedste at spørge. Derudover handler det måske også om, om der er fyld i eller ej. :)

   KH.

   28. januar 2016 at 13:20

 4. Jane S

  Love it!!! Elsker den dybe blå farve, det gør virkelig noget helt specielt ved tasken.. Glæder mig til at se den in action :)

  28. januar 2016 at 21:47

  • Håber den snart bliver luftet igen! Tak, søde Jane!

   30. januar 2016 at 11:02

 5. Birthe

  Tak for dine lid gode svar!
  B

  29. januar 2016 at 10:47

  • Åh, tak! Du er sød. :-*

   30. januar 2016 at 11:01

 6. Birthe

  Altid

  29. januar 2016 at 10:48

 7. Mille

  Har jeg nogensinde fortalt dig at jeg driver et “taske sanctuary” her i forstaden? Her kan trætte storbytasker komme ud og slappe lidt af … Du siger bare til hvis din velours “dreng” trænger til pause :)

  P.s. Det gælder kun tasker der kan indeholde punge og nøgler og sårn… andre slags tasker må man altså selv rode med :D

  31. januar 2016 at 14:58

  • Hahahahaha, hahaha. Det lyder helt perfekt, Mille! Jeg skal nok lige nævne muligheden for ham, in case han får brug for et pusterum. Man ved jo aldrig med den slags tasker, de kan godt blive trætte. :D

   1. februar 2016 at 11:04

 8. Stine

  Skriv meget gerne, hvis du nogensinde overvejer at sælge..

  25. oktober 2016 at 22:31

  • Den er netop solgt i mandags. Desværre.

   26. oktober 2016 at 13:53

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.