MINE SMYKKER + EN FANTASTISK KONKURRENCE


Julen er lige rundt om hjørnet og vi fiser alle sammen rundt efter de perfekte gaver til dem vi har kær. Jeg har selv lavet en ønskeseddel eller to til dem der har spurgt, og en ting der generelt ligger højt på dem er smykker. Jeg er vild med hver dag at bære et smykke fra de mennesker, jeg allerbedst kan lide og tænkte på dem, hver gang jeg ser smykket i spejlet, på fingeren eller om armen. Det er bare noget helt særligt. Desværre er smykker også ofte lidt dyre, så derfor er det jo ikke alle der kan være med, når de ønsker kommer på sedlen. Ofte kommer de på min alligevel, om de er realistiske eller ej, for det er så hyggeligt at drømme. Måske man selv en dag får råd? Eller også er man umådeligt heldig? Jo, det sker faktisk indimellem, så ønsk løs derude!

Eller også kan man håbe, man har held i spil. Den nye smykkekæde Jeweltime udlodder nemlig op til jul præmier for til en værdi af 200.000! I dagene op til jul trækkes der hver dag en ny vinder af konkurrencen. Dagligt kan du vinde en charm til en værdi af 3.995 kroner. Du deltager i konkurrencen ved at se videoen nedenfor, her finder du al den info, som du skal bruge for at deltage og gøre dine chancer for den store gevinst allerstørst. Du kan finde ud af, om du er den heldige vinder hos en af de mange Jeweltime butikker, som du finder lige her (du kan tjekke om du har vundet indtil den 17. december). Vinderen af hovedpræmien til en værdi af 100.000 findes den 22. december blandt alle dem der har deltaget i den daglige konkurrence  (vinderen får direkte besked af Jeweltime).

Indlægget er sponsoreret

4 Responses

 1. Louise

  Fed konkurrence! – hvilket mærke er søheste øreringene?

  15. december 2015 at 14:05

  • De er fra Sophie Bille Brahe. :)

   16. december 2015 at 13:08

 2. Alexandra

  Søde Ditte. Har du mulighed for at komme med nogle lækre forslag til et perfekt nytårs-outfit? Du har sådan en god stil, og jeg er blevet inspireret så mange gange før! :)
  Kh Alexandra

  17. december 2015 at 00:34

  • Hej kære Alexandra,

   Åh, det må jeg se på! Jeg er ikke selv den store nytårspige, vi nøjes med en lækker middag på MASH herhjemme, men jeg skal se, hvad jeg kan gøre når juleferien nærmer sig. :D
   Du er så sød, tak. :)

   KH.

   17. december 2015 at 08:21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.