HOLISTIC SILK SOVEMASKE

Holistic_Silk_sovemaske_VelvetSnow.dk
HOLISTIC SILK SOVEMASKER // SALE // MONOGRAM // LIMITED EDITION

Vi sover uden gardiner i vores nye lejlighed. Egentlig mest fordi der simpelthen skal syes nogle til altandøren, før det er en mulighed. Men det går lidt sløvt og derfor investerede jeg i en sovemaske med fine striber, kort efter vi flyttede ind. Så er min søvn sikret, også når jeg sover længere end solen, det sker desværre kun i weekenden, men når det sker er det ret fantastisk. Maskerne fra Holistic Silk fås i flere forskellige versioner, min kan jeg ikke længere finde på siden, men den er med lavendel, som skulle være skide godt, når man gerne vil slappe af og falde i søvn. Indersiden af masken er beklædt med velour, som er virkelig rart mod ansigtet og øjenlågene. Jeg var selv ret betænkelig, da jeg fandt ud af, at min maske ikke havde elastik til at holde den fast med. Men veloursnoren holder lange bedre, end mine andre sovemasker med elastik. Så den betænkelighed kan jeg heldigvis lægge på hylden. Jeg har helt vildt meget lyst til at købe Bathing Belle masken, som faktisk er på udsalg, men det er som om to masker måske er lidt overkill, no?

4 Responses

 1. Åh suk! De er bare SÅ fine de masker. Jeg sover næsten altid med sovemasker. Ikke så meget pga. lyset, men for at have noget over mine øjenlåg. Det hjælper mig med at falde i søvn. Hvis jeg ikke har en maske på, så bliver det armen. Hah!

  Men jeg synes nu alligevel disse masker er lidt udenfor SU-budget. Disse kommer til to-buy listen til den dag jeg lander et job!

  24. november 2015 at 13:49

  • Ja, de er lidt dyre. Men synes til gengæld kvaliteten er 300 gange bedre end nogen jeg har haft før. Så måske det kan gå alligevel. :D

   25. november 2015 at 14:49

 2. På ingen måde overkill med to masker. Sig til hvis du bestiller, så vil jeg nemlig med på en ordre, og så kan vi splitte fragten. :)

  24. november 2015 at 14:50

  • Jeg må lige overveje igen. :D :D

   25. november 2015 at 14:49

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.