BOYY LOAFUR

IMG_4611
BOYY LOAFUR

Boyys fine loafers med pels, loafur, er flyttet ind hos mig i den smukkeste grågrønne farve, Rifle Green. De er simpelthen noget så bløde og behagelige at gå i, og jeg glæder mig allerede til de skal luftes næste gang. Jeg gik en størrelse ned, hvilket jeg slet ikke havde regnet med. Det var godt, at jeg købte dem i butikken og ikke online.

Skoene er ret gode med både strømpebukser og bukser, hvilket var ret essentielt for mit køb. Skoene er ikke just billige, så de skal helst kunne det hele, og da jeg går i nederdele ca. 90 % af tiden er det især vigtigt, at de kan det. I dag blev de brugt til stumpede mom jeans, og det var altså også virkelig pænt.

4 Responses

 1. Louise

  De er fucking dreamy! Tillykke med købet. Er de varme nok til efteråret?

  6. november 2015 at 15:50

 2. Taaak! Det tænker jeg. Men nok ikke når der kommer sne. De fortjener bedre. Men jeg bruger egentlig det meste af mit lukkede fodtøj henover efteråret og vinteren. :D

  7. november 2015 at 20:27

 3. Xenia

  Hvilken størrelse bruger du normalt?

  5. november 2017 at 10:05

  • 37 oftest i denne type sko. Men skulle have denne model i 36.

   7. november 2017 at 16:44

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.