WALK IN GARDEROBEN + KONKURRENCE

Garderoben_walkin_velvetsnow.dk

Vi komme ligeså stille mere og mere på plads i lejligheden. Men det tager virkelig lang tid. 120 kvadratmeter er en del mere plads end de 42 kvadratmeter vi kom fra. Derfor bliver møblerne også rykket lidt rundt løbende, så de langsomt finder den helt rigtige plads i boligen. Vi er så heldige, at vi har et helt rum kun til vores garderobe, hvilket er virkelig rart – så kan man også bare lukke døren, hvis det roder lidt for meget, I ved. Vi er forsat med stativerne fra Inventarland, WireFix hedder de, man kan bygge dem, som man vil. Vi har prioriteret lidt ekstra bøjleplads, da vi har en del ting, der skal hænge. Min kærestes garderobe er på den modsatte væg – og er ikke lige kommet med på billederne, lidt privatliv skal han have, ikke?

Jeg er så heldig, at Inventarland gerne vil udlodde et stativ til to heldige vindere! Stativet I kan vinde er dette til en værdi af 1350 kroner! Alt I skal gøre er at skrive en kommentar nedenfor – hvorfor I gerne vil have et stativ som WireFix? Konkurrencen løber til den 26. oktober kl. 12.00! I kan også deltage på Instagram med et like og et follow lige her.

Indlægget er sponsoreret af Inventarland

83 Responses

 1. Janne Becker

  vi er lige flyttet og lige nu ligger halvdelen af mit tøj i flyttekasser. Et tøjstativ vil være meget kærkomment :-)

  19. oktober 2015 at 08:55

 2. Ihhhh, hvor kunne sådan et stativ gøre underværker i min garderobe. Endelig noget pænt og samtidig praktisk! :-) <3 Og hvor ser det bare megagodt ud, alt det I har fået lavet!! :-)

  19. oktober 2015 at 09:13

 3. Camilla

  Jeg vil gerne vinde, fordi mit tøj fortjener at hænge pænt og ordentligt ;-)

  19. oktober 2015 at 09:36

 4. Ih jeg så billeder du postede af det igår og tænkte det var et vanvittig fedt system. Faktisk blev jeg enormt misundelig og tænkte jeg måske skulle overveje at smide nogle penge efter selv samme. Så faktisk kunne konkurrencen ikke passe mig meget bedre! Så jeg krydser fingre hele vejen til d.26ende! God mandag! :)

  19. oktober 2015 at 09:52

 5. Charlotte Gylling Bach

  Jeg trænger til at der skal ske noget nyt i mit soveværelse. Har et stort monster af et skab, så kunne være dejligt at få det ud, og få et lettere udtryk ind. Samtidig giver det også mig mulighed for at have orden i min ting hele tiden. Håber sådan jeg vinder!!..

  19. oktober 2015 at 10:13

 6. Line

  Lækkert! Jeg kunne godt tænke mig at indrette det nye soveværelse med et stativ som dette. Det vil helt sikkert tage sig godt ud sammen med de fritlagte bjælker, ovenlys og pudsige vinkler. Kan allerede se det for mig :D

  19. oktober 2015 at 10:32

 7. Natascha R

  Ihh, sikke fint det er blevet! :D Jeg ville elske at vinde en sådan reol, da den ville passer perfekt til vores lille depot, hvor alt det tøj der ikke er i brug i pågældende sæson kan hænge. Ih jeg krydser fingrer! :D

  19. oktober 2015 at 11:37

 8. Fordi vores skab efterhånden er samlet med skruer og gaffatape og søm, og derfor godt kunne trænge til at blive udskiftet.

  19. oktober 2015 at 12:45

 9. Anne K L

  Min garderobe er i skrivende stund ved at bryde sammen! Man skal helst ikke røre for meget ved stativerne, så går det altså galt! Så sådan et stativ ville være en kæmpe redning!

  19. oktober 2015 at 13:10

 10. Lotte

  Jeg vil virkelig gerne vinde stativet så jeg kan få samlet min garderobe istedet for som nu at have tøj både i skabe og skuffer. Og ligesom dig har jeg også en del som skal hænge så det ville jo være skønt at få det ordentligt på plads.

  Jeg vil også gerne vide hvor dine smukke kasser er fra?

  19. oktober 2015 at 13:20

 11. Alexandra

  Årh det ser godt ud! Igen er jeg top misundelig på din lækre garderobe!! :) Jeg ville rigtig gerne være den heldige vinder af 2 WireFix reoler. De er godt nok smukke, altså hvis reoler kan være det :)

  19. oktober 2015 at 14:01

 12. Sara

  Efter 4 måneder som boligløs glæder jeg mig virkelig til at kunne få pakket tøj, sko og tasker ud af flyttekasser og poser. Så derfor ville jeg elske at kunne have det hængende fremme hvor jeg kan nyde alle de fine ting efter de har været gemt væk så længe! :)

  19. oktober 2015 at 14:26

 13. pia sroka

  Jeg har så meget tøj som skal hænges op, har ikke så meget plads i klædeskabet, så det ville være så dejligt med et tøjstativ, så det kan komme op at hænge pænt. :)

  19. oktober 2015 at 14:28

 14. Helena

  Godt nok har jeg et (lille) klædeskab, men der er bare slet ikke plads til mit tøj! Det kunne være super at hænge det flotteste frem til frit skue :)

  19. oktober 2015 at 14:30

 15. Mai

  Altså, det ville fanme være lige i øjet. Jeg er vild med det industrielle, rå look. Og lige så vild, som jeg er med det, er jeg VRED over vores soveværelse. Vi har ikke fået gjort noget ved det, siden vi overtog vores nye hjem sidste år (det er, som om resten af huset fik sig en overhaling og så glemte vi ligesom soveværelset – nedern!), men jeg vil SÅ gerne have flået de låger ned, som den tidligere ejer har sat op. Bag lågerne er der et gigantisk skabsafsnit, og det fungerer egentlig fint, fordi pladsen er rigtig godt udnyttet (skråvæggehelvede), MEN det er bare MONSTERgrimt og lågerne kører SÅ dårligt i deres rådne skinner. Så jeg er vred HVER morgen over det og skal have revet dem ned, når jeg går på barsel liiiige om lidt.. Og SÅ ville sådan en wirefix-dims faktisk være ret perfekt.. Eller nok nærmere to eller tre af dem! :D

  19. oktober 2015 at 14:54

 16. Anne Iversen

  Fordi min igangværende boligjagt er det mest nedslående ræs , jeg nogensinde har været med i. Måske kunne jeg se lidt igennem fingre med semigode lejligheder, hvis jeg ejede sådan en sej fætter😉

  19. oktober 2015 at 15:16

 17. Nanna L

  Uh, jeg vil gerne vinde! Jeg deler 42 kvm med min veninde og bor altså i et værelse på 12 kvm. Lige nu har jeg et gigantisk skab, som er meget praktisk, men som også virker utrolig tungt i det lille rum. Et åbent tøjstativ som dette kombineret med en kommode af en art ville virke meget mere luftigt og forhåbentlig ville mit ellers hyggelige værelse virke knap så trangt :)

  19. oktober 2015 at 15:35

 18. Miatilda Andersen

  Det ville være så perfekt i vores lille lejlighed, hvor opbevaring virkelig er en mangelvare. Det er så lækkert..
  Krydser og håber.
  Miatilda A

  19. oktober 2015 at 16:37

 19. Dina

  Ville super gerne vinde stativet, da det ville passe perfekt ind i vores lille entre i vores nye rækkehus.
  Vi flytter fra Nørrebro til Søborg, så vi har virkelig brug for noget lækkert til at føler os lidt hippe :-)

  19. oktober 2015 at 16:49

 20. Mille

  Meget meget pænt Dittedame!
  Ville gerne kyle mit IKEA garderobesystem ud ad vinduet! Hylderne kan ikke spændes ordentligt, så de glider ned og hænger skævt :/

  19. oktober 2015 at 17:14

 21. Katrine Frode

  Det ville være perfekt til mit nye walk in, som jeg stadig ikke har fået på plads :-)

  19. oktober 2015 at 17:17

 22. Sophie

  Virkelig en god garderobe løsning :-) håber jeg er heldig :-)

  19. oktober 2015 at 17:31

 23. EK

  Ville super gerne vinde dette stativ, da jeg har ledt efter et i den højde og stil i lang tid, og det fra Wirefix ville være perfekt! Jeg er også i den situation, at langt det meste af min tøj gerne skal hænge på bøjle, og jeg er slem til bare at smide tøjet på gulvet, når jeg ikke har et sted at hænge det op, hvor det ser pænt ud. Derofor ville stativet egne sig super godt, og ville garanteret kunne motivere mig til at holde orden i mit tøj :-) Og så kan jeg ikke lade være med at blive inspireret af dine billeder, da jeg synes det ser super lækkert ud – især med fine sko-æsker på nederste hylde, hvilket jeg nok ville eftergøre :-)

  19. oktober 2015 at 17:36

 24. Rikke Bisgård Sørensen

  Vores datter skal have ommøbleret hendes værelse, og jeg er slet ikke i tvivl om, at hun ville blive meget glad for et WireFix stativ :) Det ville virkelig gøre sig flot derinde.

  Kh Rikke

  19. oktober 2015 at 20:44

 25. Sarah Rôhl

  Har lige nu et gammel IKEA stativ i model Øv.Det fungerer stadigvæk efter jeg har fået sat det i spænd mellem vægen og en komode. Trænger i den grad til lækker upgrade!

  19. oktober 2015 at 21:06

 26. Line Svane

  Jeg vil gerne vinde sådan et fint stativ, da jeg skal flytte i lejlighed med min veninde, og hun har fået det oprindelige soveværelse med skab, og jeg har fået den ene stue som værelse, hvor der ingen skab er. Så jeg har været enormt i tvivl om hvad jeg lige skal gøre, og sådan et stativ kunne være den perfekte løsning. Det er jo så flot og overskueligt! :-)

  19. oktober 2015 at 21:09

 27. Marie

  Min kæreste og jeg har i øjeblikket et lille, ustabilt tøjstativ hver fra Ikea og der er altså ikke rigtig plads til vores tøj. Så det ville være fantastisk mere en sindssygt lækker løsning med mere opbevaringsplads :)

  19. oktober 2015 at 21:12

 28. Julie Friis

  Ville være helt perfekt til min nye lejlighed, så cool! Ville ønske jeg havde pladsen til at gøre kunsten efter med dit walk-in ;)

  19. oktober 2015 at 21:37

 29. Emma

  Jeg vil supergerne vinde sådan et stativ – til min lillesøster, som netop er flyttet ind i mit gamle kælderværelse/øvelokale hos vores mor, hun ønsker sig inderligt en tøjsektion, og det her stativ ville være mere end perfekt. Fingers crossed

  19. oktober 2015 at 21:39

 30. Cecilie Kongstad

  Min kæreste og jeg skal også snart flytte fra vores 45 kvm og vil også gerne dedikere et rum (hvis muligt) til vores kluns – der er meget af det… Og stativerne er da for lækre!

  19. oktober 2015 at 21:43

 31. Majsen

  Jeg ville elske at vinde en Wirefix fra Inventarland!

  Jeg har nemlig et lille soveværelse med skråvægge, så der skal tænkes kreativt. Et fleksibelt reolsystem som Wirefix, der kan kombineres og tilpasses i det uendelige, er derfor lige det, jeg er på udkig efter :-)

  19. oktober 2015 at 21:53

 32. Christina S.Thomsen

  Jeg vil vinde fordi jeg gerne vil have mit tøj opbevaret ligeså cool som dit Ditte! :D
  Og fordi mit klædeskab er gået i stykker :(

  19. oktober 2015 at 22:11

 33. nanna friis

  mit tøj ville klæde stativet så smukt 👀💃🏼

  19. oktober 2015 at 22:50

 34. Anna

  Det er virkeligt et lækker stativ. Jeg ville gerne vinde det, da jeg intet stativ har nu og derfor er alle mine fine kjoler pakket ned i en skuffe. Det ville være fedt at kunne hænge dem op på et Wirefix!

  19. oktober 2015 at 23:12

 35. Tugce

  Jeg er lige flyttet, og SU-dollarsne rakte ikke til et skab i denne omgang. I stedet har jeg investeret i sorte pladticsække, som udgør min garderobe lige pt. Eneste opgradering indenfor den nærmeste fremtid, er gennemsigtige plasticsække, så jeg kan navigere nogenlunde i mine klæder.
  Jeg ku’ altså godt tænke mig det der lækre stativ. Så slipper min kæreste måske også for at se mig i mine hjertetrusser fra folkeskolen, fordi mine blonder er mast sammen mellem strik og plast.

  20. oktober 2015 at 00:09

 36. kitty

  Jeg syntes at fornemme at du også har rigtig mange tørklæder… men jeg tror aldrig vi har set hvordan du opbevarer dem. Har du et godt fif?

  20. oktober 2015 at 03:13

  • Hej Kitty,

   Jeg har faktisk ikke så mange mere. Bruger dem næsten ikke. Har fire fra Louis Vuitton, som vist nærmest er det udover halstørklæder. De bliver opbevaret i de dustbags de kom i.
   Ellers har jeg nogle liggende i æsker og kasser fra diverse webshops. Har også haft en bøjle til tørklæder/slips, sådan en med sjove takker. Så kan den hænge sammen med de andre bøjler. :)

   KH.

   20. oktober 2015 at 09:22

 37. Lis Vinter

  Det er da lige hvad jeg mangler for T få styr på garderoben.

  20. oktober 2015 at 07:59

 38. Marie-Louise L

  øj du bor altså pænt Ditte! Sidder og venter på at drømmetasken kommer på lager så jeg kan bestille og få en af de seje æsker, haha.
  Ville elske sådan et tøjstativ, har også et klassisk IKEA skab, men så kunne de pæne ting hænge fremme 😍

  20. oktober 2015 at 07:59

 39. Pernille Iris

  De tøjstativer er så voldsomt pæne! Jeg ville elske, at eje et.

  20. oktober 2015 at 08:15

 40. Lonnie Andersen

  Fordi det er det første garderobeskab jeg har set hvor både min trang til råt look og tøj ude i det åbne og min kærestes trang til OCD lignende tilstande kan kombineres…

  20. oktober 2015 at 09:45

 41. Joy

  …fordi vi stadig ikke er kommet på plads i vores soveværelse/gaderobe her 1 år efter indflytning. Det her vil passe perfekt ind i vores soveværelse (mit nye walk-inn closet).

  20. oktober 2015 at 12:58

 42. emilie p

  mig og min kæreste er sådan halvt ved at flytte sammen så det ville være skøn med et lækkert tøjstativ hvor mit tøj kan være hjemme ved ham :)

  20. oktober 2015 at 13:37

 43. Amanda Hougaard

  Jeg vil SÅ utrolig gerne vinde fordi jeg bliver drillet med altid at være ‘hende den krøllede’. Mine smukke skjorter og bukser fortjener en langt bedre behandling! Fingers crossed!!

  20. oktober 2015 at 16:43

 44. Sara B.

  Jeg ønsker mig brændende ny garderobeplads til at aflaste den meget begrænsede plads i mit indbyggede kollegieskab – krydser fingre for, at jeg er heldig! :)

  20. oktober 2015 at 19:46

 45. Maria Ørum

  Vi skal igang med at lave vores “tøjværelse” om og det kunne være så lækkert med sådan et stativ

  20. oktober 2015 at 20:05

 46. Uhh jeg deltager her også og krydser fingre :)

  20. oktober 2015 at 21:43

 47. Mette

  Min gardarobe består består af flyttekasser og en enkelt bøjlestang. Min kæreste og jeg er lige flyttet og leder en ny løsning. Jeg har hele tiden tænkt at jeg gerne ville have en åben løsning med masser af bøjleplads – og dette her er så god inspiration! Super fed løsning. Jeg ville elske at eje to stativer!!

  20. oktober 2015 at 22:09

 48. Simone

  Jeg har for nyligt lavet om på mit soveværelse, købt nye møbler og malet. Men jeg har indset, at jeg mangler en løsning til mit tøj. Der kunne dette stativ være helt perfekt, så jeg krydser i hvert fald fingre:-)

  20. oktober 2015 at 22:55

 49. Sidse

  Jeg vil rigtig gerne vinde et af de flotte stativer, så min kæreste og jeg kan få styr på vores garderober, når han flytter ind i min lejlighed om et par måneder når min roomie flytter ud. Det ville pynte gevaldigt :)

  20. oktober 2015 at 23:35

 50. Hvis man som jeg, har tøj liggende på gulvet i bunkevis HVER dag, så kunne noget tyde på, at der er behov for mere opbevaringsplads. Der kan vitterligt ikke klemmes et stykke tøj mere ind i mit garderobeskab! Så det ville være fantastis, hvis en ny løsning kunne hjælpe – og så er der også en chance for, at jeg ikke får lige så meget skæld ud af min kæreste, som jeg plejer! :-)

  21. oktober 2015 at 10:58

 51. Rose

  Har så længer ønsket mig sådan et tøjstativ!!! Så synes jo dette er en mega fed konkurrence!! Krydser fingre!!! :-)

  21. oktober 2015 at 12:55

 52. Silje

  Mit tøjstativ er lige gået i stykker og planlægger et wirefix i stedet :)

  21. oktober 2015 at 14:06

 53. Julie

  Jeg har længe ønsket mig et sådant stativ, men på SU er der ikke råd til den slags luksus. Mit tøj fortjener bedre end at være gemt væk i et skab! :-)

  21. oktober 2015 at 16:59

 54. Anne Wissing

  Krydser fingre!

  21. oktober 2015 at 17:36

 55. Camilla

  Jeg er netop i gang med at planlægge et walk-in closet. Sådan et stativ ville være perfekt dertil!

  21. oktober 2015 at 21:11

 56. Maiken Poulsen

  Sikke et lækkert system.. Står selv og skal flytte til det nye år, og det kunne være så mega fedt at vinde dette system til garderoben :D

  21. oktober 2015 at 22:42

 57. Sarah

  Hele bagsiden af mit skab er gået løs fra det resterende skab:( Har virkelig brug for et nyt skab og havde tænkt mig at afprøve et walk in closet <3 håber jeg vinder – Sarah

  22. oktober 2015 at 14:41

 58. Trine

  Min kæreste og jeg har lige købt den skønneste andelslejlighed. Efter at have boet på meget lille plads i mange år, har vi været nødt til at bruge penge på forskellige møbler. Derfor er der pt. desværre ikke flere penge i boligkassen, hvilket betyder at alle mine jakker ler blevet henvist til en papkasse på loftet..! Et stativ fra WireFix ville derfor virkelig være kærkomment herhjemme!

  22. oktober 2015 at 15:49

 59. Sille T

  som en trængt studerende, der er lige flyttet hjemmefra, ville det være super skønt at finde noget til ens værelse. Krydser fingre og håber på det bedste :) Så må det vise sig om jeg har heldet med.

  22. oktober 2015 at 16:38

 60. Louise Schwartz

  Jeg vil virkelig gerne vinde et par stativer fra Inventarland, eftersom det skab som min kæreste og jeg har stående i lejligheden lige nu, er et skab som stod i lejligheden da vi flyttede ind. Det er stort og tager rigtig meget plads samt lys. Derudover er lågerne er også ved at gå i stykker og glider hele tiden fra hinanden. WireFix stativerne ville være helt perfekte i vores lille lejlighed. Jeg er helt vild med, at man har overblik over hele garderoben med det åbne system.

  P.S. din garderobe er virkelig misundeligsværdig!

  22. oktober 2015 at 19:50

 61. Tilde

  jeg kæmper med et grimt klædeskab med for lidt plads og ret megen spildplads pga skråvægge. Tror, man ved modulerne her kunne lave en ret så pæn løsning, som både manden og jeg ville være glade for…

  22. oktober 2015 at 19:53

 62. Natassia

  Jeg har lige nu det klassiske Pax skab fra Ikea i mørkt træ. Mit soveværelse er kun 9m2, og det skab fylder for meget. Samtidig har jeg skråvægge, så en åben garderobe ville hjælpe så meget på rummet. Lige nu føles det som om man bliver kvalt af det store mørke skrummel :D

  22. oktober 2015 at 20:26

 63. Kryder fingre for at det bliver mig. Jeg er også netop flyttet og desværre landet på et værelse med et skab der ikke kan flyttes eller ommøbleres i, desværre er der ikke nok bøjleplads i skabet så derfor er mange af mine ting enten krøllede eller hænger hulter til bulter på min bogreol – med andre ord ville det være skønt at få noget mere bøjleplads! :-)

  22. oktober 2015 at 21:07

 64. Sophie Steen Sørensen

  Hvor er det bare mega smart!
  I min dejlige lejlighed er der ingen skabe udover køkkenskabe så det kniber med den smarte opbevaring. Derfor er mit tøj lige nu presset ind i et meget lille rum sammen med strygbræt, julepynt, rengøringsmidler – you name it. Men med et fint stativ som dette kunne der snildt organiseres lidt mere og endda stå hvor man kan se det! Krydser fingre!

  22. oktober 2015 at 21:35

 65. Fordi jeg efter lang tid uden mit eget sted, endelig har fundet det – og jeg kan nu se, at jeg mangler plads til det tøj, jeg efterhånden har fået skrabet sammen i al den tid, jeg boede i en kuffert… Og det her, det er bare pisse pænt :-)

  23. oktober 2015 at 10:58

 66. Inger Richter

  Vi har faktisk et værelse vi skal have lavet til om til et “Walk in Skabet” ;-)

  Mangler bare at datteren flytter sin sofa hjem til sig selv, så vi kan komme igang. En rigtigt god idé med Inventarland, WireFix. Det vil jeg ihvertfald kigge på ;-)

  God Weekend

  24. oktober 2015 at 14:12

 67. Trine Elvira Henriksen

  Mit walk in closet har lignet sig selv i alt for lang tid, derfor ville stativet være et frisk pust i den rigtige retning til en endu mere brugbar walk in. Jeg har mit tøj hængende på jernstænger ned fra loftet i kæder, hvilket ved hurtige snuptag kan blive en anelse vakkelvorn ;)

  24. oktober 2015 at 19:15

 68. Charlotte

  Jeg er lige flyttet i sidste uge, og synes at tøjstativerne fra Wirefix vil være en perfekt måde at tilføje noget lidt råt til min ellers lidt bløde indretningsstil. Og så har jeg nogle flotte striktrøjer der vil se meget flottere ud på sådan et stativ i stedet for inde bag nogle trælåger ! ;

  24. oktober 2015 at 19:33

 69. maj

  jeg kunne godt tænke mig stativet, da jeg om et par dage skal flytte værelse. jeg har en perfekt bøjlestang på mit nuværende værelse, men den sidder fast til væggen, så den kan ikke flyttes med til det nye, so sad. tænker at dette stativ ville gøre afskeden med mit gamle mindre hård hehe

  24. oktober 2015 at 23:23

 70. Kristina

  Fordi jeg gerne vil indrette mit hjem lige så sejt som dit ;) Et tøjstativ ville være en god start på det! Tak for en god blog!

  25. oktober 2015 at 08:05

 71. Cecilie Friis

  Jeg flyttede ind i min dejlige kærestes lejlighed for 1 års tid siden. Pladsen til tøj er bygget efter hans behov, da det var hans lejlighed. Jeg har endnu ikke fået alt mit tøj med, da vi ikke har fundet den rigtige løsning – og jeg savner det! Denne WireFix ville være PERFEKT.

  25. oktober 2015 at 11:54

 72. Sofie Vester

  Jeg drømmer om et fedt walkin closet ligesom jeres, så der ville stativet være en rigtig god start :)

  25. oktober 2015 at 16:15

 73. Stina Fie

  Jeg har desværre ikke lige så meget skøn plads som jer, så det kniver med at få plads til alt, så knager osv. ude i min lille gang.
  Et stativ som dette, ville virkeligt gøre det lettere, til jakker, sko, hatte osv.
  Jeg krydser alt hvad jeg kan og glæder mig til at se jeres fine hjem, når i er helt på plads (:

  25. oktober 2015 at 18:36

 74. Line M.

  Da jeg flyttede ind i mit hus, valgte jeg at lave et værelse kun til tøj og sko. Jeg valgte desværre dengang at tøjet skulle være i store skabe, hvilket jeg har fortrudt efterfølgende, da jeg gerne vil åbne det op. Derfor ville sådan et stativ være netop det jeg søger.

  25. oktober 2015 at 19:02

 75. Emilie

  Jeg har fulgt dig i mange år og det er uden at tøve, når jeg siger at du er min yndlingsblogger med den flotteste stil!
  Jeg skal snart flytte hjemmefra og jeg har enndu ikke fundet mig et eneste møbel til mit eget sted. Det vil derfor være en fantastisk at kunne gøre dette smukke tøjstativ til et minde om mit første eget sted. :)

  25. oktober 2015 at 20:48

 76. Trine Bakgaard

  ÅHHHH søde smukke dame, du har jo ALT for god STIL, send lidt af det til dobbelt AA :) <3

  26. oktober 2015 at 09:56

 77. Marie

  Ih, det vil jeg gerne vinde. Det ville passe perfekt i vores entre, som vi er igang med at istandsætte:-)

  26. oktober 2015 at 17:14

 78. Puk

  Hej Ditte
  Tak for en altid fed blog. Hvor ser det bare fedt ud med alle de reoler på en række i en lækkert værelse. Jeg er pt ved at samle mit tøj og sko og tilbehør i et Walk in, som skal indrettes. Men jeg synes det er svært at finde plads til det hele i rummet.
  Må jeg spørge, hvor du gør af det mere alm kedelige tøj? (Sportstøj, nattøj, undertøj, strømper, badetøj mm). Har du det i samme rum, og hvordan opbevarer du det pænt?
  Er alle dine sko også på hylderne el har du skohylder andre steder?
  Har I 4 reoler magen til disse på din kærestes side?
  Kram fra hende, som håber at få løst logistik problemet snarest:)
  Puk

  3. november 2015 at 01:25

  • Hej Puk,

   Jeg har en reol med sko ved siden af, som skal arrangeres på hylder i en ledig dør. Engang når vi når dertil. :) Min kæreste har et stativ udover disse, han har ikke helt så meget tøj som jeg. :)
   Jeg har undertøj, nattøj og sportstøj i æsker og kasser, fx dem fra Matches Fashion, nogle fra IKEA eller nogle store jeg har købt fra Adax som er i soveværelset. :)

   KH.

   3. november 2015 at 18:21

 79. Majsen

  Hej Velvetsnow,

  Jeg har ivrigt tjekket din side i håb om, at jeg var en af de heldige vindere af konkurrencen.

  Er den mon afsluttet?

  Rigtig god onsdag,

  Mange hilsner

  Majsen

  4. november 2015 at 14:59

  • Hej Majsen

   Ja, det er den. Det blev to der vandt fra Instagram, så udråbte vinderne på indlægget derinde. :)

   KH. Ditte

   4. november 2015 at 20:24

 80. Jane Rønsted Tvede

  wow hvor er det en lækker blog du har og jeg elsker den måde tøjet ligger på og ser vildt godt ud <3 hvor kunne det være fantastisk at have sit tøj på samme måde og ser så præsentabel ud og overskuelig <3 er med og krydser finger for den forkælelse i den søde juletid hvor det vil lune og være dybt taknemlig <3 <3

  5. november 2015 at 20:48

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.