VIND ARNE JACOBSENS CHARLOTTENBORG BORD

IMG_3418Indlægget er sponsoreret af SIKA-Design

Udover at have vældig travlt på jobbet for tiden, så har jeg vældig travlt med at indrette vores nye lejlighed og finde de helt rigtige ting, til de helt rigtige hjørner. Den slags tager lang tid, og vi er da heller ikke kommet særlig langt. Vi mangler stadig nogle flyttekasser og lidt malen hist og her. MEN der er blevet plads til en helt fantastisk konkurrence til jer!

Jeg er gået sammen med SIKA-Design om en konkurrence, hvor I kan vinde Arne Jacobsens fantastiske Charlottenborg bord! Bordet (og stolen) blev oprindeligt designet af Arne Jacobsen i 1936, hvorefter de første gang blev vist til Charlottenborgs forårsudstilling i 1937. De svungne former, som både stol og bord har, blev senere meget karakteristiske for Arne Jacobsens design. Materialet er rattan med en bordplade af glas. Bordet har en værdi af 3595,- og kan købes hos SIKA-Design.

Alt du skal gøre for at vinde bordet er at følge mig og SIKA-Design på Instagram her og her. Derudover skal du skrive en kommentar her nedenfor eller på Instagram, skriv hvorfor du skal vinde bordet – og hvor det skal stå! Jeg trækker en vinder den 12. oktober 2015!

IMG_3416

31 Responses

 1. Kirstine

  Jeg skal vinde fordi jeg netop er flyttet hjemmefra og mangler møbler; dette bord ville pynte ved siden af min lænestol!

  3. oktober 2015 at 09:46

 2. Miatilda A.

  Jeg skal vinde fordi jeg mangler pænhed i mit liv, og det her bord er SÅ pænt. Det ville gøre mig glad hver dag.

  3. oktober 2015 at 10:57

 3. Maria Møller

  Jeg følger begge steder og hedder @mariamollerdk på instagram!
  Jeg skal vinde da jeg lige er flyttet hjemmefra og lige pt. består mine møbler af billige fund på loppemarkeder og IKEA’s det bedste… Bordet vil derfor nok skille sig lidt ud, men forhåbentligt ikke for længe ;-) De skal stå i mit soveværelse sammen med en lænestol :-)

  3. oktober 2015 at 12:21

 4. Eigil Kjærulff

  Det vil passe godt ind i min stue :)

  3. oktober 2015 at 12:22

 5. Maria Elmelund

  Deltager, håber at kunne pynte med det i vores entre/stue!

  3. oktober 2015 at 12:23

 6. Berit

  Jeg skal vinde, fordi jeg har været på SU i cirka 100 år, hvorfor mit møblement består af klunset IKEA. (Ja, når man ikke har råd til nyt fra IKEA, så må man klunse det).

  Og når man ikke selv alene kan bære klunsede møbler op, så har jeg engang ringet til De Grønne Bude, som så sender sådan en cykelfyr.
  For man kan godt få bragt ting vertikalt – dvs. fra en adresse i stueniveau til samme adresse i 4. sals-niveau.

  Og så er der lige det, at jeg synes, at Arne og Børge og Poul laver de flotteste møbler. :)

  3. oktober 2015 at 13:36

 7. Line Andersen

  Min kæreste og jeg flytter snart i en ny lejlighed sammen (jubiii), så det skal pryde vores nye stue :)

  Navn på Instagram: dybdahl

  4. oktober 2015 at 00:57

 8. Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg ville meget gerne overraske vores datter det flotte bord :) Hun ville helt sikkert give det en æresplads på hendes værelse :)
  Jeg hedder “mortilpippilangstrompe” på Instagram.

  Kh Rikke

  4. oktober 2015 at 08:53

 9. Ida

  Hvor er det pænt!!
  Jeg elsker danske klassikere og det vil passe helt perfekt ved siden af min stol, som jeg har arvet fra min bedstemor :)

  4. oktober 2015 at 13:40

 10. Christina Thomsen

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg vil forære det til min svigerfamilie – det vil passe så fint i deres stue
  :D

  4. oktober 2015 at 15:21

 11. Else

  Yesss en god konkurrence! Jeg skal vinde, fordi jeg elsker det bord, og fordi den ville se så godt ud på min hems!

  4. oktober 2015 at 16:37

 12. Helle

  …fordi det er noget af det fineste <3

  4. oktober 2015 at 20:00

 13. Laura Lindberg

  Jeg skal vinde, fordi jeg flytter hjemmefra om en uge og mangler et sengebord. Det er virkelig svært at finde et pænt bord, når man er på SU-budget og det her ville passe perfekt ind på mit værelse.
  Jeg glæder mig i øvrigt til at se mere af jeres lejlighed, det ser så fint ud indtil videre!

  4. oktober 2015 at 21:34

 14. Christina

  Jeg synes, at min kæreste og jeg fortjener at vinde bordet. Vi er lige flyttet sammen i en fælles lejlighed, og det betyder selvfølgelig også, at der er et stort mix af ting og sager, der ikke er helt den samme stil. Derfor prøver vi ihærdigt på at finde en stil til lejligheden, der er VORES, og både min kæreste og jeg er helt enige om, at bordet passer perfekt ind i vores, nye hjem.

  4. oktober 2015 at 22:09

 15. Michelle

  Jeg ville elske at vinde, fordi dette fantastiske sæt ville udfylde et gabende tomrum under vores bogreol. Det ville først og fremmest stå smukt til vores gamle Wikkelsø-sofa med sjeneflet i siderne. Dernæst ville det være en yderst tiltrængt siddemulighed i et hyggeligt hjørne, hvor jeg drømmer om at tilbringe størstedelen af de (GISP) mange mørke måneder med bøger og masser af te.

  4. oktober 2015 at 22:37

 16. Pingback: » BROKADE STOF, FARVEN RØD & ULD Velvet Snow

 17. Kristine

  Det ville passe perfekt ind i mit hjem❤️ Vil bruge det som sengebord og det vil passe så fint sammen med spejlet fra stilleben der står i nærheden af❤️

  5. oktober 2015 at 16:39

 18. Helle

  Det skulle lidt være et “flytte rundt bord”. Sådan et der lige kan stå der hvor det mangler. Det er så fint!

  5. oktober 2015 at 20:03

  • Helle

   -og det er derfor jeg skal vinde:) jeg mangler virkelig et flytte rundt bord..

   5. oktober 2015 at 20:04

 19. Elisabeth Uldall Juhl

  Jeg har netop underskrevet min købskontrakt på den fineste andelsbolig i indre København, men da jeg flytter fra et værelse, har jeg endnu ikke et eneste møbel til min nye stue.

  Men dette bord vil hjælpe mig godt på vej <3

  Varme hilsner

  Elisabeth

  6. oktober 2015 at 13:28

 20. Gitte Solskin Nielsen

  For det første er det møg lækkert og så mangler jeg lige et bord til min sofa. Total win win <3

  6. oktober 2015 at 16:34

 21. Katrine Holmdahl

  Ej en fed konkurence. Gode gamle Arne er altid en vinder!
  Jeg er en provins pige som snart flytter til stor byen, og det kunne da være så fedt at have stående i stuen(hvis jeg da får sådan en), eller et værelse. Også ville det ikke se skidt ud til en af mine kopper med design letters! Krydser finger!

  6. oktober 2015 at 17:16

 22. s

  Jeg skal vinde, fordi mine forældre har stolen og jeg ville elske at kunne forære dem bordet. Et matchende sæt går man aldrig galt i byen med vel?

  7. oktober 2015 at 10:02

 23. Nøøøjjj, det bord ville være fint ved siden af min læsestol under mit maleri i samme brune nuance :)))

  7. oktober 2015 at 10:25

 24. Jane S

  Jeg ville død gerne vinde dette bord. Min kæreste og jeg kigger lige nu på hus, og det som vi er faldet for, har denne lille vinterstue. Jeg kan lige se dette bord stå derude, sammen med en dejlig blød stol og alle mine bøger og min hund :)
  Fingrene er krydset for, at vi både får købt huset og kan indrette det, men dette smukke bord!

  7. oktober 2015 at 11:52

 25. Kaia Tind

  Jeg skal vinde bordet, fordi jeg netop er flyttet fra min mand, og derfor ingen fede møbler har. Da jeg bor i Tyskland, er der nærmest kun IKEA i min prisklasse, så et fint bord der kan bryde lidt af det laminathelvede der er ved at udvikle sig, vil passe perfekt ind i det der skal være mit nye hjem.

  7. oktober 2015 at 12:05

 26. Emma

  Ej hvor ville jeg være lykkelig, hvis jeg vandt det bord.
  Jeg krydser arme og ben!

  8. oktober 2015 at 20:18

 27. Amalie

  Da jeg var lille havde min mor og far et Charlottenborg-bord stående i deres stue. Min storesøster og jeg legede, at glaspladen var en skøjtebane, som vores Barbiedukker kunne skøjte på. Nu står bordet i Paris, hvor min søster har boet de sidste 10 år. Jeg bliver glad, mindes og får den der barnlige følelse op i mig, når jeg besøger hende og vi drikker en kaffe ved det. Vi taler om vores opvækst og alle de sjove lege, vi aldrig blev trætte af. Følelserne af barndom og søskendekærlighed vil jeg også gerne have, når jeg sidder i min lejlighed i København.

  9. oktober 2015 at 10:20

 28. Camilla Bundgaard

  Det ville være en ret lækker gave at vinde i forbindelse med min fødselsdag!
  Jeg tænker umiddelbart, det vil pryde et lille værelse her i huset, hvor vi har skrivebord, bøger, lænestol og billede af Pierre-Auguste Renoirs “Luncheon of the Boating Party” hængende.

  9. oktober 2015 at 21:46

 29. Karina

  Jeg mangler det helt fantastiske bord ind til vores safari stue… Det er en stue alle burde have… Min er fyldt med rejseminder, globusser(er der 2 s’er?) daybed og safaristol fra Klint. Jeg har været på udkik efter bord længe og Charlottenborg Norden ville være perfekt… Og så er det derudover min fødselsdag idag😊

  10. oktober 2015 at 16:58

 30. Pingback: Bord Arne Jacobsen – ENDTAX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.