BROKADE STOF, FARVEN RØD & ULD

October_velvetsnow.dk
/1 FICUS FOLIUM hos Lubarol /2 H&M TREND /3 CHLOÉ
/4 H&M TREND /5 DRIES VAN NOTEN

Uh, jeg har lavet lidt oktober-ulykker. Jeg har gjort klar til den nye sæson, kan vi vel kalde det. Strik lever jeg stort set i fra nu og til engang i marts/april måned afhængigt af vejret, derfor er det enormt vigtigt for mig, at det er lavet af ordenlige materialer, og her bliver cashmere og uld prioriteret meget højt. Ovenstående rullekrave-sag er derfor helt perfekt i samlingen. Den er fra Ficus Folium, Lubarols eget mærke og er lavet i 30% cashmere og 70% uld. Den fås i grå og creme også, men det blev altså den navy, jeg ikke kunne lade hænge i butikken. Den skal bruges sammen med min nye H&M Trend frakke, som jeg allerede har præsenteret jer for, derudover vil jeg bruge den med jeans og måske med min nye Chloé Faye taske, man skulle da være et skarn, ikke? Ja, jeg lavede weekend-ulykker og venter spændt på den kommer! Dries Van Noten støvlerne er OUT OF THIS WORLD. Jeg dør over dem.

Ps. Har I husket at deltage i min konkurrence om Arne Jacobsens Charlottenborg bord?

Pps. Vinderen af Marc Jacobs parfumen blev Louise! Du har modtaget en mail. Tak fordi I ville være med!

17 Responses

 1. Helle

  Fine sager! Jeg har haft frakken på i dag, og den er så lækker! Men mega stor i str. synes du ikke? Og tillykke med Faye :)

  5. oktober 2015 at 14:13

  • Jo, den er ret stor. Jeg købte min i butikken, så det vidste jeg heldigvis godt. :D Dog alt for varm endnu, synes jeg? Døde du ikke? :D Og tak!

   5. oktober 2015 at 14:14

 2. Helle

  Jeg drog afsted (alt for) tidigt og den var perfekt, om end åbenstående :)Jeg købte den online men måtte bytte i butik. Gik 2 str. ned, da jeg synes den var giga!

  5. oktober 2015 at 14:21

  • Jeg slog til tåls med et størrelse, fordi det netop var det jeg var vild med, at den var gigantisk. :D Så gad ikke en almindelig oversize, som jeg lidt syntes to numre ned endte med. Men nu må vi se, om valget er rigtigt, når den kommer i brug.

   Godt man kan bytte i butik nu, juhu!

   5. oktober 2015 at 14:39

 3. Helle

  Jeg havde netop sizet op online for at få en gedigen oversize-effekt. Det måtte liiige justeres, da den ankom. Den er stadig STOR og falder flot :)

  5. oktober 2015 at 15:42

 4. Kamilla

  Enig – de støvler er fantastiske, omend man skal have en smule mod for at kunne bære dem.
  Tænkte, at jeg derudover lige ville tippe om, at theOutnet netop har lagt en hel del Isabel Marant sager op på deres side – vi snakker 50 -65% besparelser. Måske at det bliver til lidt flere oktober-ulykker :)

  6. oktober 2015 at 11:30

  • Haha, du kender mig vist for godt, Kamilla. :D Jeg har faktisk allerede været derinde og bladre sagerne igennem, der var heldigvis(!) ikke nogen fristelser iblandt. Synes også ofte rabatten er alt for lav hos Outnet, øv! Man kan jo være heldig at score det på udsalg med større rabatter end de giver flere måneder efter. Bummer. :D

   6. oktober 2015 at 11:57

 5. Marie

  Strikken er meget meget smuk! Hvor lang er den, og tror du evt den vil kunne bruges som kjole?

  7. oktober 2015 at 09:06

  • Hej Marie,

   Åh, den er vist lige vel frisk som kjole. Den dækker vist lige mås og hofter, men længere er den desværre heller ikke. :) Og jeg er kun 158 cm. :D

   KH.

   7. oktober 2015 at 09:12

 6. Jane S

  Åhh åhh, jeg dør lige lidt- har du købt Chloe-tasken? Ih, hvor jeg glæder mig til at se den… Er den lækker og lever den op til dine forventninger :)

  7. oktober 2015 at 11:49

  • Ja jeg har. Hovsa. :D

   Den kommer med posten i dag eller i morgen, så jeg venter spændt på vidunderet! :D

   7. oktober 2015 at 12:50

 7. Anne

  Kære Ditte.

  Sikke fine fund. Et lidt andet spørgsmål, jeg håber du vil svare på: Din lækre grå H&M trend strik som du har haft på i en del af dine nyere outfits, hvordan er den i størrelsen? Jeg prøvede en lignende model fra H&M sidste år, der var meget oversize. Bare hvis man skal på jagt online. :-)

  Kh. Anne.

  11. oktober 2015 at 09:47

  • Hej Anne,

   Den er ret oversize. Men det kan jeg ret godt lide. Haha.

   Jeg har den i M, og den kan næsten bruges som kjole. :)

   KH.

   11. oktober 2015 at 22:34

 8. Årh wow – fine sager :-) Hvordan er længden på ærmerne på jakken? Har meget lange arme, og jakker er aaaaltid for korte til mig. Men den ser da for skøn ud, den jakke!

  13. oktober 2015 at 21:58

  • De er ikke lange i hvert fald. De passer mig fint og jeg er kun 158 cm. Min jakke er str 40. :)

   14. oktober 2015 at 13:43

 9. NT

  Støvlerne er så smukke!

  Har du H&M Trend Mom jeasne? I så fald, hvordan er de i størrelsen? :)

  17. november 2015 at 13:27

  • Ja, det har jeg. De er ret normale i størrelsen synes jeg. :)

   17. november 2015 at 13:44

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.