EFTERÅRSØNSKERNE 2015

fall_wishes_velvetsnow.dk
/1 H&M TREND /2 AND OTHER STORIES /3 AND OTHER STORIES
/4 H&M TREND /5 TABITHA SIMMONS /6 SOPHIE BILLE BRAHE

Jeg har allerede shoppet frakke og strik fra ovenstående collage – og jeg kan slet ikke vente med at tage frakken i brug. Den er alt det jeg har ledt efter til denne sæson, og så endda til H&M pris! JUHU! Strikken har jeg allerede brugt mere end en håndfuld gange og den er virkelig den rareste og blødeste! Derudover har jeg lidt “manglet” en grå strik, så den er god på så mange måder. Skoene har jeg i simili-versionen, som jeg har boet lidt i henover sommeren, derfor gad jeg virkelig godt denne fine stribede udgave også.

4 Responses

 1. Helle

  Yay! Jeg shoppede frakken for et par uger siden, og den er god! Skoene er jo så fine altså :D

  29. september 2015 at 18:23

  • Jaaah, den er så fin! Glæder mig sådan til at få den på. :D

   Og ja, skoene er gode. Er du glad for dine med sten?

   30. september 2015 at 14:55

 2. Helle

  Ja, jeg er glad for mine, selvom jeg ikke har brugt dem specielt meget. Nu er de pakket væk. De må luftes lidt mere til foråret. Men synes de er så fine :D

  30. september 2015 at 17:19

  • Åh, mine bliver oppe lidt endnu. :D Sig til hvis dine skal videre en dag, kunne godt bruge en back up!

   1. oktober 2015 at 12:59

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.