CHANEL CARDHOLDER CAVIAR

11189594_646643085436608_1910464876_nChanel_caviar_Cardholder_boo

Da jeg i maj måned var i London med min kæreste, fik jeg denne fine overraskelse af ham. Jeg har drømt om en kortholder længe, da min Chanel Mini Flap ikke kan indeholde alle mine fornødenheder (læs: Totoro), hvis der skal være en rigtig pung deri også. Derfor havde jeg altid mine kort liggende løst i taskens rum, hvilket var lidt irriterende. Kortholderen her passer perfekt ned i rummet, og så er alle mine kort lidt mere sikre og der bliver holdt styr på dem, ikke mindst! Jeg valgte kortholderen med guld hardware, da jeg syntes, den var finest. Mine to Chanel tasker er begge med sølv, men den slags tager jeg ikke så tungt, jeg mikser metaller i et væk.

4 Responses

 1. Marie

  Hvor er den bare fin og klassisk! Jeg mangler også en lille pung eller kortholder til min taske, men jeg er kræsen og ikke rig! ;) Hvad synes du om størrelsen, er der ok plads? Og hvad står sådan en fætter i? Er den til at komme i nærheden af med menneskepenge?

  25. juli 2015 at 11:40

  • Altså man får jo ikke Chanel foræret, desværre. Den ligger i ca 2000 DKK. :)

   Jeg er fint tilfreds med størrelsen. Der kan være en del kort i. Så det er fint. :)

   25. juli 2015 at 20:13

 2. Jane S

  I’m in love :)
  Jeg så den på din IG konto for et par dage (måske uger siden?) og viste billede til min kusine.. Hun var sådan lidt ‘Øhh, er den ikke meget slidt på bagsiden -troede Chanel var god kvalitet’… Hun havde ikke bemærket, at ‘bagsiden’ var din kæreste’s kortholder :D Jeg var flad af grin…

  Jeg håber de har den i Berlin på fredag -men mon ikke det er en fast vare, som ikke sådan er udsolgt? Mine fødselsdagspenge skal jo investeres i noget flot :)

  26. juli 2015 at 19:22

  • Ahahahaha! Hvor er det sjovt, Jane! Ja, min kærestes er i lizard (leguan?) skind. Så den er faktisk slet ikke slidt, sådan ser den ud. Haha. Det må du lige fortælle din kusine. :D

   Jeg tænker, de burde have den. Der var en del at vælge imellem, da vi kiggede. Også nogle mere funky udgaver. Dog var sølv og guld ikke altid at vælge imellem alle steder. Så det er værd at kigge begge steder, før man køber, hvis der mangler en man kunne være interesseret i. :) god tur!!

   27. juli 2015 at 12:17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.