BOLIGØNSKER JULI

boligoensker_juli_velvetsnow.dk
/1 CATHRINE RABEN DAVIDSEN /2 MICHAEL ANASTASSIADES Tip of The Tongue lampe
/3 GUBI bord
 /4 LIGGESTOLEN bambussofa /5 NORMANN CPH puf
/6 FLOS Snoopy lampe /7 HANS J WEGNER Flaglinestol

Om 10 dage står vi med nøglerne til vores nye lejlighed i hånden. Det kribler i fingrene for at komme i gang. Syv måneder har vi ventet lidt om lidt, det har holdt hårdt og det er lige før, vi ikke kan vente længere – men det er jo så heldigt, at vi snart heller ikke behøver vente længere. UH! Jeg boligshopper i mine tanker i døgndrift for alt for mange penge. Ovenfor ser I drømmene pt, Wegner stolen har jeg drømt om i et par år efterhånden, men med alle de tasker jeg kaster mig frådende over med jævne mellemrum, så ved jeg ikke lige, hvornår den bliver vores. Forhåbentlig en dag. Puffen fra Normann Cph passer perfekt til den sofa, jeg har i tankerne, og så behøver man jo ikke en irriterende chaiselong på den, for så kan man helt selv vælge, hvornår den skal være der. Jeg er vild med den i hele fire farver, men det er måske lidt overkill. Snoopy-lampen viser jeg for jer igen og igen, men den banker mit lille hjerte altså også gevaldigt for.

12 Responses

 1. Åhh, jeg er også så forelsket i den puf! Også lige i blå <3 Skal I ordne meget i lejligheden, eller kan I bare flytte lige ind? Måske fisker jeg lidt efter sympatirenovering, for jeg laver ikke andet end at skrubbe, male og tage stilling til småting i disse dage, haha :-D

  21. juli 2015 at 09:22

  • Åh, Dina! Det er SÅ hyggeligt at følge med i!

   Vi skal have malet over ALT, der skal radiatorskjulere op og gulvene skal fikses, derudover skal der males på badeværelset for at vi “kan leve med det”. Men både bad og køkken bliver først renoveret engang senere. VI har en måneds overlap med den nuværende lejlighed, men har nogle problemer med at få booket håndværkere, så det ser sgu noget spændende ud pt. :-O

   21. juli 2015 at 09:48

 2. Sofie Amalie

  Uh, jeg føler din spænding – vi får også nøgler til vores d. 1. August. Dog kun efter 2 måneders venten, men de kommer så også oveni et halvt års jagt. Jeg har krise over sofa og spisebord, det er fandme to svære poster. Hvilke er du endt med?

  21. juli 2015 at 12:18

  • Vi er ikke endt med noget endnu faktisk, vi har ikke købt endnu, så ved ikke helt hvor vi ender. Men de store ting er bare altid svære altså! :D

   23. juli 2015 at 17:32

 3. Ej, det er jeg glad for at høre, at du gør Ditte :-D

  Pyyh, okay, det er ikke “bare lige at flytte ind så..!” Men synes det er rart for jer, at I ikke behøver at gøre det hele på en gang ;-) At alt skal males er så lidt grumt. Mine fingre er, as we speak, plettet af hvid maling, haha. Men man bliver hurtigt ferm til det. Men husk for guds skyld malertape på vinduer især, hehe! Og ift. håndværkere er i nok rendt ind i noget sommerferie, mon ikke?

  21. juli 2015 at 17:13

  • Vi har heldigvis en maler i familien, så det hjælper han os med, phew! Men alt det andet skal vi have håndværkere til, så vi venter pt spændt på, at alle kommer hjem fra ferie, vi kunne selvfølgelig bare have været tidligere ude. Ahem. :D

   Hvornår er planen, at I skal være færdige egentlig?

   22. juli 2015 at 08:11

 4. Orh, fedt! “Rigtige” malere er bare super hurtige, effektive også bliver det som oftest fejlfrit :-)
  Jamen jeg tænker, at weekenden inden d. 17 aug bliver flytteweekend! Men jeg har stadig ingen feeling med, om det er totalt urealistisk :-D

  22. juli 2015 at 10:29

  • Åh, jeg krydser fingre for jer! Vi havde satset på den anden sidste weekend i august (22. agtigt), men det bliver måske den sidste i stedet, æv.

   22. juli 2015 at 11:07

 5. Helle

  Det bliver fedt med den nye lejlighed! Jeg er selv lige kommet på den anden side af flytning inkl udlejning af tidl. lejlighed og puster lidt ud nu:) Desværre gik en ‘stue’indretning i den nye bolig i vasken, da målene ikke kunne passe med de møbler jeg havde i tankerne, men sådan kan det gå… Kigger efter et nyt sofabord, men uden hastværk.

  Det er nogle lækre sager du har fundet ovenfor :D

  22. juli 2015 at 10:54

  • Åh, det var en skam! Håber du finder det helt rigtige sofabord. :D Det er ikke altid lige nemt at støve dem op! :D

   22. juli 2015 at 11:08

 6. Helle

  Nej, det har du ret i. Jeg havde et PK61 i en del år, men da marmortrenden eksploderede, fik jeg nok og solgte det. Størrelse og udtryk var ellers godt! Lurer lidt på samme blot med anden plade, men skifer bliver for mørkt og ved ikke om glas er for upraktisk… Børge Mogensen har også lavet nogle fine, som med lidt god held kan støves op på dba. Ellers har jeg også fdb-sortimentet i kikkerten:D

  22. juli 2015 at 11:44

  • Åh, vi har jo glas nu, og det skal jeg ikke have igen i hvert fald. Jeg er simpelthen for klodset til at holde det. Sætter fedtfingre og glas på det hele tiden! Men jeg har jo et marmorbord stående opmagasineret, rød marmor faktisk. Så det er jeg lidt spændt på, om det skal være det eller noget helt andet. :)

   22. juli 2015 at 12:12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.