PROENZA SCHOULER PS1 ‘PEPE’

IMG_1358 IMG_1363
Tilbage i januar viste jeg jer mine udsalgskøb, den reviderede udgave, haha. På listen var ovenstående vidunder, Proenza Schoulers PS1 i medium i farven Pepe. Farven er en af de der skønne hybrider imellem grå og brun. På mine billeder fremstår den mest brun, da den ligger på mit grå velour sengetæppe, mens den op ad andre ting fremstår mere grå. Og lige præcis den slags farver elsker jeg. Jeg kalder min kæreste for Pepe, så det var ret meget meant to be, at den en dag skulle lande hos mig. Tasken er igen at finde hos blandt andet MrsH.

Jeg har valgt at pynte den med et bogstav fra Stella McCartney, dem finder du lige her.

8 Responses

 1. Åh, de tasker er så lækre! <3

  20. februar 2015 at 14:34

 2. Den farve er simpelthen genialt. Når jeg engang har født har jeg besluttet at give mig selv en ny ps1. Min sorte er snart meget slidt og trænger til en makker. Måske man skulle kigge lidt mere på den her farve. Har også kig på en tobacco også i ruskind. Den er altså også lækker. TÆNKE TÆNKE.

  21. februar 2015 at 18:31

  • Jeg overvejer også selv Tobacco faktisk, men pt er den lidt på hold, for jeg synes, den falmer ret vildt. Ved dog ikke om det tilfælde jeg har set bare var virkelig uheldigt, eller om den generelt ender ud sådan, for det var virkelig ikke godt. Men den er bare så pæn!

   Pepe til gengæld er SMUK! Jeg ville any day vælge den frem for tobacco, hvis jeg kun måtte få én. :D Og der er jo ind imellem grænser for galskaben. :D

   22. februar 2015 at 19:00

   • Tak for advarslen. Den er bare så pokkers fin den farve, men hvis den famler er der jo ikke meget fidus i det. Pepe er også lækker, men jeg må indrømme at jeg nok er en tobacco pige. Kunne allerhelst tænke mig at se dem live inden jeg køber men med baby er det nok ikke lige en mulighed. Var forbi Illum her den anden dag og det var jo virkelig begrænset hvad de havde. Ville være fedt med en tur til London hvor man kunne se alle farverne live.

    27. februar 2015 at 16:08

    • Ja, den er super flot. Jeg kan heller ikke holde for, at jeg tager chancen en dag. Men den var virkelig medtaget. Så ødelagt. Æv. :(

     28. februar 2015 at 08:39

     • Åhhh kunne det ikke bare tænkes at hun havde været en svin med sin taske. HÅBE HÅBE HÅBE.

      Tror måske jeg prøver at spørge inde på purseforum, om andre har den samme oplevelse.

      3. marts 2015 at 08:58

      • Det kan jo ske, at han havde det, men han har flere at skifte imellem, så den stand den var i, var mig lidt sær alt andet lige. :)

       3. marts 2015 at 12:56

 3. Pingback: » PROENZA SCHOULER PS1 TINY I TOBACCO RUSKIND Velvet Snow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.