NEW YORK, GLIMMER-DRESS & ‘LULU’

New_York_glimmer_velour_lulu
/1 VIONNET armbånd /2 SAINT LAURENT kjole
/3 GIANVITO ROSSI stiletter /4 SAINT LAURENT ‘Lulu’ taske

8 Responses

 1. Ditte

  Er vild med den mørkeblå farve! Sukker godt og grundigt over Lulu :-)
  Hvis du er på jagt efter stiletterne har jeg dem, købt et halvt nr for store (snøft), mindes at du har små fødder – de er str. 36,5 hvis du skulle være interesseret :-) (Og hvis du er træt af en sådan kommentar skal du bare sige til, så sletter jeg sidste del)

  Hilsen Ditte :)

  4. februar 2015 at 17:12

  • Hej Ditte

   Hvor er du sød, tak for tilbudet, tror desværre de bliver lige i det mindste, jeg er en 37 i stiletter. MEN jeg mangler dem heller ikke, selvom de virkelig er smukke. Jeg bruger dem aldrig rigtigt. :/
   Og Lulu er SÅ fin! Hun har været så heldig at bo hos mig nogle dage nu, men jeg fandt lige en anden taske, jeg hellere ville have, så hun er allerede på vej videre. :D

   KH.

   4. februar 2015 at 19:13

   • Ditte

    Nej det er jo sådan nogle man sjældent rigtig mangler ;-) Men flotte er de, bare en smule dyre at have stående på en hylde.. Det var et kort visit, det må være en lækker dame der er flyttet ind når hun kan udkonkurrere Lulu – hende glæder jeg mig til at se :-)

    9. februar 2015 at 12:55

 2. Wooow, den kjole er fin! Den gad jeg godt have på til min fødselsdag, som er lige om lidt.

  4. februar 2015 at 22:06

  • Ja. Den er ca. verdens pæneste. Den koster bare ca. det samme som fem nyrer på det sorte marked eller sådan noget. Damnit.

   4. februar 2015 at 23:02

 3. Jane

  Mon vi får lov til at møde Lulu i OOTD? :D

  5. februar 2015 at 15:41

  • Niksen. Lulu er røget videre igen. :( Til fordel for en anden lækker sag. Åh åh.

   5. februar 2015 at 16:30

   • Jane

    Ih, det lyder både godt og skidt.. Hvem har erstattet hende? :)

    6. februar 2015 at 14:48

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.