LALA BERLIN TRINITY CLASSIC TØRKLÆDE

Lala_berlin_scarves_trinity_classic_velvetsnow.dk
/1 FLANELLA /2 CITY /3 STRADIVARI /4 LUBECCA

Jeg har tidligere ævlet løs om Lala Berlins cashmere tørklæder. Min anke er, at de pt hænger om halsen på alle de smukke unge piger i København, og selvom jeg nok engang er ung og smuk (host), så ved jeg ikke, om jeg vil være med i kliken. Tørklæderne er bare SÅ pæne, de har været fremme i mange år – min venindes første er vist syv år, og så er det cashmeeeeere. Det er jo det blødeste nogensinde. Hvis der er noget jeg craver, så er det komfort, og det kan de give mig. Hm. Nå, men udover det, så er der farve-“problemet”. Jeg har fundet mine fire favoritter frem, og jeg har egentlig indkredset det til to allerede, men jeg vil gerne lige høre jeres synspunkter, hvad tænker I? Og hvordan oplever I kvaliteten? Mange af dem der er til salg brugt har huller, og det er jo ikke fantastisk til den pris.

14 Responses

 1. Er ret vild med nummer 2. Har et jeg købte meget let brugt for 2 år siden, og det holder fantastisk. Det fnugger ikke

  5. februar 2015 at 09:21

  • Hvor er det godt at høre, Rikke! :D Jeg vil jo gerne, det ca. holder forevigt’ish. :D

   6. februar 2015 at 11:23

 2. Sophie

  Jeg kan bedst li nr. 3 og nr 4 følger lige efter..

  de to øverste farver er ikke lige mig.. men det er jo så forskelligt hvad man kan li :-)

  5. februar 2015 at 10:17

  • Jaaah! Nummer tre er flåååt!

   5. februar 2015 at 21:02

 3. Rosa

  Nummer 1 og nummer 4 er superflotte – men du vil helt klart se fantastisk ud i alle fire. Jeg har et i lysebrun med en ugle på som er tre år gammelt. Ingen huller og dejlig varmt – jeg synes ikke at det er spor skrøbeligt :)

  5. februar 2015 at 11:31

  • Hvor er det godt at høre, Rosa! Gider ikke det går i stykker jo! :D

   5. februar 2015 at 21:02

 4. Mille

  I rækkefølge…
  2: Ditteish farve (Jo jooeh den findes)
  3: Også Ditteish farve
  4 : Safe
  1 : Kedelig
  Nr. 1 er jo ikke kedelig som sådan, men erfaringsmæssigt synes jeg ofte at lyse tørklæder er “svære” at bruge. Det er i hver tilfælde dem der sjældent bruges hos mig. Rent farvemæssigt ligger vi vist meget godt op ad hinanden :)

  5. februar 2015 at 11:42

  • Tænker nummer tre er favoritten her. Og faktisk nummer et på andenpladsen. Men det er måske fordi min kære veninde Meme har det, og det er SÅ pænt på hende!

   5. februar 2015 at 21:01

 5. Louise

  Nr. 2 og 3. er mest Ditte’ede!
  Og jeg elsker altså mit nr. 2 højt, selv med de 7 år på bagen. Det passer bare til ALT! Sæt igang :) Teenage-trend eller ej. Og husk at købe det store. Det er bare mere putte-komfort-venligt.
  Kram L

  5. februar 2015 at 12:17

  • Åh! Må ind og prøve størrelser. Og farver! Har hele tiden været helt vild med Stradivari, så det er nok den vej jeg bør gå.

   5. februar 2015 at 21:00

 6. Stine

  Jeg har 2 i grå og creme som jeg har haft i 7 år, og jeg bruger dem hver dag sommer og vinter, og man kan ikke se det på dem. Jeg har endda vasket dem på håndvask i vaskemaskinen, og der er ingen fnulder. Jeg vil helt klart anbefale dig at købe et, man bliver afhængig af dem
  :-)

  7. februar 2015 at 20:53

 7. Mette

  Hej med jer
  Jeg faldt over denne side da jeg ledte efter informationer om la la Berlin. Jeg er blevet tilbudt et la la Berlin tørklæde til min niece, men jeg synes ikke jeg kan finde det nogen steder. Det er lilla på den ene side, blå på den anden side og med stregtegning af mennesker. Kender I designet ? På forhånd mange tak for hjælpen. Mvh Mette

  9. marts 2016 at 19:38

 8. Pingback: » WEBSHOP FAVORIT :: MY LEONTINE Velvet Snow

 9. Hej Rikke. Grunden til at man ser mange af dem har huller er fordi de måske ikke har brugt dem i en del tid og derfor hsr lagt dem ind i skabene. Dette skal man virkelig passe på med da der er de her bitte bitte små dyr som stille og roligt æder cashmere. Jeg har 2 og de har simpelt hen bare holdt så fint da jeg har undgået dette. En god idé ville være at putte det i en plastikpose;)
  Vh rebecca

  13. december 2018 at 06:23

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.