UDSALGSKØBENE 2014/15 :: THE FINAL UPDATE

Udsalgskoeb_her_endte_jeg_velvetsnow.dk
/1 STELLA MCCARTNEY Federica frakke /2 ISABEL MARANT Nowles støvler /3 PROENZA SCHOULER PS1 Pepe taske /4 ZARA kitten heels /5 ACNE Daphnee hue /6 STELLA MCCARTNEY strik /7 BY MALENE BIRGER Lianae strik /8 ISABEL MARANT Bart sneakers /9 STELLA MCCARTNEY ‘D’ vedhæng

Jeg har tidligere proklameret, at jeg var færdig med udsalg. Det var jeg åbenbart ikke helt alligevel, men derudover har jeg returneret noget, købt noget andet og solgt en helt masse her i januar måned. Blandt andet tre(!) tasker. Derfor har jeg købt lidt vel meget, phew, men også ting jeg har ønsket mig siden sæsonstart. Noget af det missede jeg i november med rabatkode (host, Nowles, host). Men jeg var ikke helt sikker og derfor lod jeg være. Nowles har dog vendt tilbage til mig en million gange siden, og da jeg endelig var klar, så var de udsolgt i min størrelse. Da jeg den anden dag løb ind i en 37, ja, så tænkte jeg ikke mange minutter. Dengang drømte jeg også om Stella McCartney strikken, men farven forsvandt hurtigt i København – og jeg var alt for nærig til fuldpris.

Proenza Schouler PS1 tasken i farven Pepe hedder det samme, som jeg kalder min kæreste ‘Pepe’. Derudover er farven noget af det fineste, jeg har set fra deres hånd i lang tid. Det perfekte miks af gråt og brunt, og jeg drømte om den her. Derfor lod jeg også min frynse-frans ryge, da jeg spottede den. I samme ombæring købte jeg Acne huen, som er perfekt til Stella-frakken. Den siddet godt fast om hovedet, modsat mange af mine andre huer, og det er ret vigtigt, når man cykler en del, ellers bliver det sgu for koldt altså.

Zara kitten heelsene er perfekte til hverdag, hvor man gerne vil pyntes en smule, men ellers også til de byture, hvor man bare ikke magter høje hæle. Jeg bliver luftet for lidt efterhånden, og derfor er jeg helt ude af træning udi hæle. Jeg vælger derfor tit den nemme løsning, lavere sko eller støvler, evt. wedges.

Sidste ting jeg hapsede var egentlig slet ikke på udsalg, men min veninde udsalgsshoppede i Stella McCartney, da jeg spottede de fine taskevedhæng. Jeg har kigget på dem online, hvor D’et desværre var udsolgt på daværende tidspunkt. Jeg kunne derfor ikke lade det ligge i butikken og det kom fluks på Pepe PS1.

14 Responses

 1. anna

  Hej Ditte, lækre lækre køb altså. Misundelse er en grim ting. Hvor har du fundet knowles og ps1’eren på udsalg? og den stella sweater?

  24. januar 2015 at 12:21

  • Hej Anna,

   Tusind tak! Jeg er også så glad. :)
   Sagerne er desværre alle udsolgt nu, så jeg kan ikke linke til dem. :(
   Jeg ved dog, de har sweateren hos MyTheresa med 30%.

   Kh.

   24. januar 2015 at 14:30

 2. Hej Ditte! Jeg vil lige høre, om du kan fortælle mig hvad det format du laver den smukke collage i, er ?
  Jeg bruger PicMonkey selv.
  MVH.
  Johanne

  24. januar 2015 at 18:26

  • Hej Johanne,

   Selvfølgelig vil jeg det, jeg bruger Photoshop og Illustrator. :)

   KH.

   24. januar 2015 at 20:29

   • Johanne

    Hej igen :-)
    Det var mere format, som i: hvilken størrelse? :-)

    24. januar 2015 at 20:35

    • De er 700 pixels brede. Længden afhænger af collagens indhold. :) Eller mener du jpeg og den slags? :) Jeg siger gem for web og det er jpeg format.

     24. januar 2015 at 21:40

 3. Marie

  Fandme også nogle fine ting Ditte!
  Farven på PS’en er jeg helt dårlig over. Ved du om det er en limited edition eller fast i deres sortiment?

  25. januar 2015 at 11:43

  • Tusind tak, Marie! :D

   Nej, det ved jeg faktisk ikke. Den er udsolgt ret mange steder, og jeg har kun set den på udsalg der, hvor jeg købte den. Hvilket jo så er et godt tegn, for de sætter sjældent de faste varer ned jo. Jeg kan evt. lige hive fat i en jeg kender hos Proenza og høre hende ad. Måske ved hun noget. :D

   25. januar 2015 at 14:48

  • Hej Marie,
   Så fik jeg allerede svar. Som det ser ud nu er det en sæsonfarve. Men om de skulle finde på at gentage den ved man først fra næste sæson. :)

   KH.

   25. januar 2015 at 18:49

   • Marie

    Fornemt, tusind tak for hjælpen Ditte! Beklager det lidt sene svar.
    Du skulle vel ikke ligge ind med et link til en webshop?

    29. januar 2015 at 20:44

    • Så den hos MrsH den anden dag!

     http://shopmrsh.com/products/Proenza_Schouler/PS1_Medium_Pepe_Suede/

     30. januar 2015 at 00:42

     • Nanna

      Den er altså også at finde i Illum, og det er endda billigere end hos MrsH :) Den findes også hos Stivali i Lissabon, de har webshop via Farfetch, hvor den kan købes.
      Blot til info – ved godt det er lidt tid siden den er blevet efterspurgt.

      18. februar 2015 at 22:22

    • Nanna

     Den er altså også at finde i Illum, og det er endda billigere end hos MrsH :) Den findes også hos Stivali i Lissabon, de har webshop via Farfetch, hvor den kan købes.
     Blot til info – ved godt det er lidt tid siden den er blevet efterspurgt.

     18. februar 2015 at 22:22

     • Den var udsolgt hos MrsH, da der blev spurgt herinde, men det ser ud til PS har valgt at lave den igen, hvilket jo er formidabelt. :D Tak for tip, Nanna. :)

      19. februar 2015 at 11:01

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.