NELLY UDSALGS-FAVORITTER

Nelly_presale_favoritter_velvetsnow.dk
/1 IRO /2 Carin Wester /3 IRO /4 IRO /5 Carin Wester /6 American Vintage

Udsalgene starter tidligere og tidligere og der er snart ingen grund til at købe nye varer til fuldpris længere. De ryger alligevel på rabat fem sekunder efter. Jeg har browset Nellys udsalg, hvor der er en del fra et af mine favoritmærker IRO på udsalg. Derudover spottede jeg de fine kjoler fra Carin Wester, som jeg også er virkelig vild med. Har I købt noget?

Indlægget indeholder affiliatelinks

One Response

  1. Malene Jacobsen

    Tusind tak for tippet om udsalget! Virkeligt lækre fund. Jeg er helt vild med den grå bluse fra American Vintage. Simpel og lækker. Kjolen fra IRO er også rigtig fin! Jeg tror da lige jeg bliver nødt til at klikke lidt rundt på Nelly’s hjemmeside i weekenden. ;)

    18. oktober 2014 at 13:42

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.