11 FREDAGS FRISTELSER

11_fredags_fristelser_velvetsnow.dk
/1 Givenchy /2 Isabel Marant /3 Proenza Schouler /4 Kenzo
/5 Tory Burch /6 Christian Louboutin /7 Oliver Peoples
/8 Current/Elliott /9 Balenciaga /10 Sophie Hulme /11 Marni

Jeg drømmer om alle mulige (og umulige) ting pt. Jeg browser løs og finder nye fine ting hele tiden. Ovenfor har jeg lavet en samling af mine favoritter pt. Jeg glæder mig til vejret lige indfinder sig med, at det er efterår, så man kan pakke sig ind for alvor. Magter ikke helt de her mellem perioder, hvor man tager ting af og på hele tiden og igen. Jeg er klart mest til lag på lag, så min sæson er på vej. Hurra!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.