DEN DAG E.T. LÅNTE MINE NYE BRILLER

IMG_0888 IMG_0892 IMG_0898
Det er ikke så længe siden, jeg nævnte for jer, at jeg nok skulle ud og have mig en brille, da jeg syntes, min syn var småfesent. Jeg smuttede omkring Synoptik for nogle uger siden og fik mig en synstest. De havde nemlig det Chanel stel, jeg ønskede mig, på tilbud. De kunne fikse dem samme dag – og jeg havde ret, mit syn var ret fesent. Især på det øje, jeg blev opereret i som lille. Vi fandt også ud af, at jeg med sikkerhed ikke kan se 3D, selvom jeg egentlig godt vidste det i forvejen, mine øjne spiller ligesom ikke rigtigt sammen (ironisk nok slæbte min kæreste mig så i 3D-bio den anden dag for at se Turtles (lorte film, btw) han havde lidt glemt, jeg ikke kan se det skidt). Nå men tilbage til udgangspunktet – mine nye briller. De er fra Chanel og modellen hedder 3219 og farven er Dark Havana. Jeg har som sagt haft dem nogle uger nu, da jeg fik dem med hjem samme dag, men jeg skal stadig lige vænne mig til det der med briller. Har I tricks til at gøre dem mindre fedtede? Synes aldrig det stopper jo.

11 Responses

 1. Ida

  Du vænner dig til fedtet, hahaha!

  Jeg har lige bestilt to nye par briller, og de er begge to blå. Jeg er tydeligvis i en fase! Men jeg var bare blevet blindere end hvad mine gamle briller kunne klare, så må man godt, ikk?!
  Hvad skulle du slippe for stellet? Det er ret så fint, jeg tror du bliver glad for, at stellet ikke er for tykt. Så føles det ikke som “ÅH MIN GUD JEG HAR BRILLER PÅ” hver gang du ser dig i spejlet.

  16. september 2014 at 09:18

  • Jeg måtte af med ca. 1400,- efter rabat. Husker ikke decimalerne efter 14. :D Mener de stod i 2800 eller lige der omkring i hvert fald. :D

   Jeg glæder mig til jeg vænner mig til fedtet! :D

   16. september 2014 at 10:09

 2. Mette

  Jeg har også briller, og jeg synes ikke de der pudseklude man får med i brilleetuiet virker særlig godt. Til gengæld har de fleste supermarkeder sådan nogle neonfarvede microfiberklude (ikke de der almindelige karklude), men de virker vildt godt! Jeg bruger den bare helt tør, og det rykker :)

  16. september 2014 at 10:33

  • Dem må jeg prøve, Mette! Har allerede en hel del. :D jeg har indtil nu vasket dem med lidt opvaskemiddel. Det har man jo bare ikke lige sådan med sig ud i verden.

   16. september 2014 at 11:27

   • Mette

    Hehe, jeg bruger også opvaskemiddel sådan når de lige skal have en ekstra tur ;) Det er bare billigere og bedre end de brillerens man køber…

    17. september 2014 at 12:22

    • Synes heller ikke brillerensen virker ligeså godt, desværre. :(

     17. september 2014 at 13:38

 3. Mille

  Nej….fedtede briller bliver aldrig ok…Aldrig siger brilleaben :P

  16. september 2014 at 20:40

  • Åh. Æv. Håbede lige. Jeg pudser videre så…. ‘pudse, pudse, pudse’….

   16. september 2014 at 22:04

 4. Lærke

  Jeg er også ret sart mht. mine briller! Når de bliver fedtede, finder jeg noget brillerens frem og et bomuldstørklæde (sådan et rigtig lommetørklæde). Det kan man nemt have med på farten. Og ellers har jeg investeret i sådan en ultralydsmaskine, der fjerner alt fedtet fra briller – de er næsten som nye, når man tager dem ud og tørrer dem for vandet.

  17. september 2014 at 11:34

  • Det lyder crazy, den kan man vist ikke lige have med i tasken? :D

   17. september 2014 at 13:37

 5. Pingback: » GULD BRILLEN ER LANDET! Velvet Snow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.