ASOS RABATKODE 20% + MINE FAVORITTER

ASOS_Rabatkode_asospaypal20_velvetsnow.dk
/1 Cashmere rullebob /2 Tweed frakke /3 Ternet strikdreng /4 Leo-frakke /5 Vandfaldskrave-frakke-dreng

ASOS kaster om sig med koder for tiden og man skal sgu have sig en stærk psyke for at stå imod. Jeg browser troligt siden igennem rabatkode efter rabatkode og havde jeg ikke allerede spenderet en halv milliard i denne måned, så havde jeg meget gerne hapset 1 + 3 + 4 fra ovenstående collage-bob. Koden der denne gang er ude hedder ASOSPAYPALDK og giver 20%. Nogle siger, der skal betales igennem Paypal, men jeg ved ikke, om det nødvendigvis er et krav. Rabatten bliver jo trukket før man når til betaling, så tænker den nok fint kan fifles, hvis man ikke er til Paypal. Husk at betale i pund, det er billigst.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.