ACNE ‘BETA’ SWEATSHIRT

IMG_0871
Det er ikke meget Acne der bor i min garderobe. Faktisk højst et par tørklæder, som jeg lige kan komme i tanke om i hvert fald (Edit: Hov, jeg har da både et par Troopers støvler og de der velourpumps med møtrikker, host). Men indimellem falder jeg for en ting eller to, tidligere har jeg været omkring Pistol støvlerne, både i sort og i mosgrøn fx. Men Beta sweatshirten har jeg været ret forelsket i, men aldrig fået købt. Derfor slog jeg til, da jeg spottede den på FindersKeepers. Jeg fik den ikke kylet i nakken, men det gør man sjældent med Acne-sager alligevel. Den er SÅ rar at have på, og jeg glæder mig til den lidt koldere luft slår til, så jeg rigtigt kan få den luftet!

6 Responses

 1. Kære Ditte
  Lækker sweatshirt :) Den kommer vist lige på min ønskeliste…
  Knus Emilie

  15. september 2014 at 20:24

 2. Mille

  Uuhhh….du smører de der Troopers i mit fjæs….De er “the ones that got away”…og jeg ærger mig SÅ meget hver sang jeg tænker på dem ….snøft. Hvis dine får børn i str.36 så adopterer jeg gerne til godt og trygt hjem ;)

  16. september 2014 at 20:44

  • Åh ja, mine er desværre 37, de kan ikke du, vel Mille? For i såfald kan jeg måske godt undvære dem. :-*

   16. september 2014 at 22:04

   • Mille

    Årrh du er sød Ditte…… Jeg tror desværre ikke det går…jeg er en 36 “spot on”…..er de true to size?

    17. september 2014 at 10:13

    • Ja, det er de, synes jeg. Jeg bruger 36-37, men der var ingen 36 tilbage i butikken, så prøvede ikke andet den dag jeg købte. Man kan jo evt. smide en sål i, hvis de er store. Send mig en mail, hvis det er. Så ser vi på det. :-*

     Ps. Det var da så lidt.

     17. september 2014 at 13:39

 3. Mille

  P.s. Fik jeg sagt at det er skide sødt af dig!?!

  17. september 2014 at 10:17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.