20 VINTERFRAKKER

20_vinterfrakker_2

/1 Only /2 Munthe /3 Day Birger et Mikkelsen /4 Day Birger et Mikkelsen

20_vinterfrakker_3
/5 Bruuns Bazar /6 Day Birger et Mikkelsen
/7 Day Birger et Mikkelsen /8 Day Birger et Mikkelsen

20_vinterfrakker_4/9 Only /10 By Malene Birger /11 MSGM /12 Tiger of Sweden

20_vinterfrakker_5
/13 Ichi /14 Only /15 B-Young /16 Only

20_vinterfrakker_6
/17 Baum und Pferdgarten /18 Ichi /19 Only /20 Day Birger et Mikkelsen

Jeg har noget med frakker. Ikke bare noget faktisk, men rigtig meget kan man nok endda sige. Jeg har i hvert fald virkelig mange frakker, og endda også flere, som de fleste nok knap kan se forskel på. Min kæreste ryster i hvert fald ind imellem på hovedet af mig over mine frakker og jakker. Men det er altså ikke et item, man skal gå ned på! Denne sæson er fyldt med fine frakker. Og jeg har lyst til at købe en hel bunke. Dog har jeg allerede købt både en pels og en jakke til denne sæson, så måske jeg bør stoppe her. Dog lokker nummer 1-4 og nummer 10 virkelig meget. Måske har I allerede opdaget min fællesnævner, når det kommer til overtøjet om vinteren. Det må meget gerne være kviltet, pelset og helst kjolelangt (læs: skøgekort). Derudover er jeg stor fan af farver, print, mønstre og hætter. Gerne med pels. Hvilken er din favorit? Og hvad har du mon allerede investeret i til sæsonen?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.