FAITH CONNEXION PELS

IMG_0651
I lang tid har jagten på pelsEN været på toppen af min liste. Efter min fineste Zara sag gik i stykker i foret og derfor røg retur, har jeg været uden den helt perfekte pels. Zara-sagen kom faktisk tilbage i folden tidligere i år, men jeg var blevet taget godt og grundigt ved næsen og modtog en mør og gennemhullet udgave, der allerede var forsøgt lappet (på ikke særlig kyndig vis), men som stadig faldt fra hinanden, bare man nærmest kiggede på den. Den røg derfor fluks retur, og jeg var, som I nok har regnet ud, tilbage på de evige pels-jagtmarker. Jeg har tidligere ævlet løs om en af mine holy grail sager, en pels fra Isabel Marant, men den har jeg nu misset et par gange, hvorfor jeg valgte at søge andre veje (i hvert fald for nu). Derfor blev jeg ellevild, da jeg for en uges tid siden faldt over denne pels fra franske Faith Connexion. Den er fra 2012, jeg kan godt huske den fra dengang, prøvede at prakke Meme den på, da jeg faldt over den på udsalg i hendes størrelse. Den dukkede aldrig op i min størrelse, og livet gik videre, men jeg søgte alligevel løbende efter ovenstående vidunder, for den var altså SMUK! Og noget nemmere farvemæssigt i forhold til min garderobe end den førnævnte Marant-sag.

Nå, men. Sådan gik det altså for sig, at den der sag nu ligger og slænger sig på min seng. Hallo, hvor pæn er den lige? Jeg. Dør. Den var helt ny og stadig med prismærke, ind imellem har man bare lov til at være verdens heldigste. YAY! Se hvor flot den passer ind med mine sager nedenfor, hvor jeg lige satte den sammen med lidt forskellige sko/støvler og tasker.
IMG_0659 IMG_0662_1

4 Responses

 1. Anna

  Hvor er den dog bare fantastisk! Gid jeg skulle iklæde mig den hele vinteren. Jeg er selv på udkig efter en pels, men kan ikke helt finde ud af, hvilken det skal være.

  Jeg overvejer en fra det der nye danske mærke SaksPotts, men synes måske allerede den er lidt for meget over det hele. Gad godt finde en, der er lang nok til at dække numsen, ligesom den du viser her.

  24. juli 2014 at 15:42

  • Tusind tak, Anna! Jeg er også bare så glad for den.

   Det er ikke nemt at finde en pels, det synes jeg heller ikke. Og nej, slet ikke hvis man gerne vil have den lidt for sig selv. Men min er lavet efter samme princip som SaksPotts pelsene. Den er strikket, hvilket også er grunden til den kan laves i det zigzaggede mønster. :D

   Jeg håber, du finder pelsen for dig inden det bliver koldt!

   24. juli 2014 at 15:45

 2. Helle

  Hvor er den god!
  Glæder mig faktisk til snart at glo lidt mere på efterårsvarer og komme over udsalget (…selvom der har været et par gode fund, og nu faktisk pæne rabatter rundt omkring). Efteråret er bare en god ‘beklædningsårstid’ :D

  24. juli 2014 at 20:04

  • JA! Efteråret er det bedste! HURRA!

   Jeg kan næsten ikke vente. :D

   24. juli 2014 at 20:55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.