ISABEL MARANT LEOPARD NEDERDEL

10387794_284680445039159_734115169_nJeg har ævlet og ævlet og ævlet om denne nederdel fra Isabel Marant mainline FW kollektionen tilbage i 2009. Den er blevet lavet i en lignende udgave til Etoile linien også, den hedder Beryl og har en lidt anden nuance (mere beige og brun, hvor denne er grønlig). Jeg var egentlig lidt ligeglad med, hvilken jeg kunne få lov til at slå mine fingre i en dag, så jeg jagtede begge, og missede dem endda et par gange, til stor fortrydelse for mig. MEN så dukkede denne op i slutningen af mine specialeskrivning. Den er som sagt fra mainline kollektionen og havde en pris i butik omkring de 7K (hvilket jo er helt ude i hampen for en nederdel), men jeg bød og fik den heldigvis til en ok pris. Nu er den landet i min hybel – jeg hentede den, den dag jeg også afleverede mit speciale, HURRA! Hvilket er årsagen til jeg har været lidt forsvundet fra bloggen de seneste dage, det slugte mig lige der til sidst, gjorde det, det kære speciale.

6 Responses

 1. Det er sjovt, jeg har den selv, men fra Etoile-linjen, og den er fuldstændig magen til. Den har helt samme farve og snit. Men der står altså Etoile indeni (måtte lige tjekke :D). Jeg købte den i min lokale luksusgenner sidste år. Og tillykke med både købet og specialet! :D

  4. juni 2014 at 15:53

  • Så må der findes hele tre udgaver. For der er en Etoile i brun, beige, lys. Den har dog ikke rå kanter som vores. :)

   4. juni 2014 at 16:56

 2. B

  Tillykke! Både med nederdel og afleveret speciale.
  Har du købt den over eBay? Hvad er din erfaring med at købe over eBay kontra trendssles i forhold til ægthed, pris osv?
  ved godt du har lavet lignende indlæg tidligere. Synes bare der er sket meget med trendsales siden…
  //B

  4. juni 2014 at 17:37

  • Hej B

   Det er egentlig ikke så meget et valg, jeg handler der, hvor jeg kan finde varen, og det er “desværre” oftere eBay end Trendsales. :)
   Jeg har ikke oplevet problemer med uægte varer, jeg kigger mig for og kender generelt de ting jeg køber ret godt, så er ikke løbet ind i noget der :)

   KH

   5. juni 2014 at 22:52

 3. Ditte er det ikke snart på tide med en gennemgang af din holy grail liste. Mindes du engang lavede en. Eller var det inde på tnb. Vil i hvert fald gerne se en NUUUUUUU.

  5. juni 2014 at 12:12

  • Haha, jeg deler den helst ikke, Camilla. Skulle nødigt give folk gode ideer. :D deler indimellem et par ting derfra, det er sket i hvert fald. :D

   5. juni 2014 at 17:37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.