BALENCIAGA GIANT SANDALER / OLYMPUS PEN LITE #02

 photo P1010128_zpsd39d70f9.jpg
 photo P1010132_zps757c9150.jpg
 photo P1010133_zps4f7d53bd.jpg
Jeg har købt nye sandaler, nu mine Edris gik i stykker og mine Holden var for smalle. Pludselig stod jeg jo uden sandaler og det var jo helt skidt! Jeg har haft et godt øje til ovenstående Balenciaga’er et stykke tid. Men farvevalget har udskudt det lidt for mig. Tirsdag aften endte jeg dog med at smide de anthracite med sølv i kurven og de ankom allerede i dag! Jeg har taget billederne med Olympen, I ved. Jeg tester nemlig på livet løs og jeg glæder mig til at tage mange flere billeder med det de næste par uger. Denne gang er billederne taget med det ekstra objektiv (25mm f1.8 eller 45mm f.1.8), som jeg godt kan gå hen og blive forfalden til. Det er virkelig lækkert og giver jo et ret flot visuelt udtryk, hvis du spørger mig. Olympus Pen Lite har en udfoldelig skærm, som gør det meget nemmere at tage billeder i akavede positioner, host, som man i outfit-situationer ofte kommer ud i, fx når der skal tages sko- og taskebilleder. Min kæreste hepper derfor allerede på Olympen, når vi skal ud og tage den type billeder, haha. Det er noget nemmere end at skulle alt for meget ned på knæ og bare knipse løs ud i det blå og håbe på, man rammer nogenlunde rigtigt. Det behøver vi ikke længere, nu vi har mødt Olympus.

Indlægget er sponsoreret

7 Responses

 1. Nanna

  Hej Ditte. De er super flotte :) Hvordan er de i str., og hvordan er de at have på? Har det nogle gange lidt svært med sandaler udeh “hold” i nemlig… Men åh, de er fine :)

  11. juli 2014 at 11:26

  • Hej Nanna

   Det har jeg også! Men grundet ankelremmen sidder de virkelig godt fast. Kan ellers normalt ikke bruge dem med tå-dimmer. Men det er helt awesome med dem her!
   Jeg har min normale 36, som jeg bruger i sandaler oftest. :)

   KH.

   11. juli 2014 at 11:39

   • Ida

    Jeg tillader mig lige at komme med lidt ekstra info: Jeg købte et par tilbage i februar måned og har gået med dem 1,5-2 måneder nu og de er FANTASTISKE! De gav en vabel den første dag jeg tog dem i brug, men siden har jeg ingen problemer haft :)
    De er ALLE pengene værd!!!!

    Hvor har du fundet dem henne Ditte? Har en veninder der efterspørger et par men ikke har kunnet finde dem :)

    11. juli 2014 at 11:45

    • De er købt på MyTheresa! Der er ikke voldsomt mange tilbage dog. :)

     KH.

     11. juli 2014 at 14:07

     • Nanna

      Tak for svar begge to :)

      13. juli 2014 at 15:39

 2. Hold nu op hvor er de bare lækre de sandaler! :)

  //N.K.L

  11. juli 2014 at 12:46

 3. Sara

  Jeg har et par nøjagtigt magen til, og jeg knuselsker dem! Jeg får normalt altid vabler af sandaler uanset hvordan de er skruet sammen, men med de her skønheder har jeg ingen problemer haft, selv efter lange dage med gåture. :)

  11. juli 2014 at 19:58

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.