PUDDERFARVEDE KJOLER

Pudderfarvede_kjoler_asos_velvetsnow.dk
/1 Cami dress /2 Premium sheer dress

Jeg er i sommermode, selv i dag hvor det er pissekoldt og de lukkede sko og de lange bukser er tilbage. Jeg drømmer lidt om ovenstående kjoler. Faktisk havde jeg næsten klikket den nederste hjem, men et eller andet stoppede mig, og nu ved jeg ikke, hvad det dog kunne være. Den øverste er næsten lige dukket op og sømmen forneden minder mig om en sort H&M Trend sag, jeg har. Den er virkelig fin! Omend stropperne måske skræmmer mig en smule.

Indlægget indeholder affiliatelinks

4 Responses

 1. De er super fine begge to, men ja, sømmen på den øverste er da intet mindre end fantastisk :)

  28. maj 2014 at 13:39

  • Meget! SÅ flot!

   28. maj 2014 at 22:19

 2. Jeg har den nederste og den er virkelig, virkelig flot! Du skal købe den! :-)

  28. maj 2014 at 21:56

  • Hvordan er størrelsen, Lily?

   28. maj 2014 at 22:19

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.