CÉLINE NANO

IMG_0595
Jeg bliver, syv-ni-tretten, forhåbentlig kandidat om en måneds tid. Og sådan noget skal jo fejres, det er vi da alle enige om, ikke? Jeg har jo sådan en holy grail-liste, med sager jeg drømmer om at tilføje til garderoben en dag. Den blev derfor forkortet med et item, en lille fine Céline Nano. Den er fra 2010, så vidt jeg er orienteret, så farven er efterhånden en gammel sag, men ih, hvor er den perfekt. Den er grågrønlig, sort og beige. Jeg er klart mest til Nano’en i tricolor, som denne er, da jeg synes, den ensfarvede bliver lidt vel kedelig. Men sådan er jeg jo tit. Omend man heller ikke skal kimse af ensfarvet, slet ikke, men i denne model er det bare ikke favoritten. Kryds lige fingre for, at vi får skrevet specialet fint færdigt (og når det, oh gru!) og at forsvaret går godt i juni måned, ellers må jeg vel sælge Nano?! Ej. Vel?

8 Responses

 1. Ditte

  Ej den er simpelthen to die for! Hold kæææft den er pæn! Må man spørge, hvad du studerer? :-)

  17. maj 2014 at 10:04

  • Selvfølgelig. Jeg har en bachelor i sociologi og forhåbentlig snart en kandidat i kommunikation. :)

   17. maj 2014 at 12:58

 2. Såååå fin! Hvor fandt du den henne? Ebay?

  17. maj 2014 at 12:16

 3. Mille

  Ditte…hvis det går skidt (hvilket det selvfølgelig ikke gør…helløøøv !) Så frygt ej…du kan bare sende lille Nano “på landet” hos mig, så skal jeg nok passe godt på hende….og du må komme på besøg lige så tit du vil !!!
  Nej?!? Nå okay så….fin er hun, og specialet skal nok gå godt :)

  17. maj 2014 at 13:00

  • Hahahahaha. Tusind tak, Mille! Jeg skal nok huske tilbudet om lidt ferie til hende på landet. :D

   17. maj 2014 at 23:07

 4. Jane

  Åh, du har så meget ret!! Selvfølgelig skal man give sig selv en gave, hvem ellers giver en SÅ god gave?!! Jeg bliver også selv kandidat her til august og overvejer om ikke Disco tasken, skal være med gave, omend min kæreste syntes en lampe til boligen er mere relevant.. Men hvem siger han skal bestemme :D
  Hvor har du købt den?

  19. maj 2014 at 11:24

  • Han skal da så meget ikke bestemme! :D Jeg hepper på Gucci! Omend jeg faktisk lige har solgt min, fik den ikke rigtigt brugt mere. Selvom den er pæææn.

   Jeg har købt den secondhand. :)

   19. maj 2014 at 13:28

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.