ÉN AF DEM DER SLAP VÆK :: ISABEL MARANT PELS

Courtin_Clarins_Girls_Closet-005_2
Jeg har været tøj-crazy-fascineret-sindssyg i en del år efterhånden og henover de år har den lille liste på min skiftende telefon vokset sig større, for dog indimellem at blive forkortet lidt igen, når noget enten købes eller jeg mister interessen for det og derfor sletter det derfra, listen er den “famøse” Holy Grail-liste. Der hvor alle de ting, der slap væk, gemmer sig, eller bare de ting, jeg var for langsom til helt at opfange eksistensen af, eller dem, jeg bare aldrig fik råd til, for dem er der en del af derpå. Av. Men ligeså stille arbejder jeg mig ind på dem, og de flytter ind én for én. Desværre handler dette indlæg ikke om, at ovenstående verdens 8. vidunder er på vej herhjem, gid det var så vel, men mere om, at jeg virkelig gerne vil have, at det sker en dag. Det skal dog helst være frakken, og om det er den pink eller den grønne, det kan jeg godt tales lidt med om, faktisk. Så medgørlig er jeg nemlig, trods alt.

Tidligere items fra listen, som har fået lov at flytte ind er fx. Chloé Susanna i dueblå, Proenza Schouler PS11 i sort (med D-ring, vigtigt!), og sidst, men ikke mindst, Prada glace taskerne, her og her, og Miu Miu tie dye sagerne – her, her, her og her, åh.

10 Responses

 1. Var SYG efter den med det grønne – SUK!
  I feel your pain! ;-)

  Vi kan håbe, at det sker en skønne dag!

  /Linda

  17. april 2014 at 20:21

  • Ja, der er ikke andet for end at ønske og krydse fingre en masse :D OG LEDE! Haha.

   17. april 2014 at 20:29

 2. Kat

  Jeg har ikke ret mange af den slags og de fleste er klassikere som bare er for dyre men som nok kommer hjem engang… MEN den ene som ikke er, en snuk pink blazer fra sand (i know ikke noget vildt og meget klassisk, men meget meget mig) er efter tre års søgen dukket op… Og jeg har ingen penge (!) ååååååh, skal jeg så vente tre år igen?! Føler med dig, med andre ord… Fjollet at materielle ting kan være så vigtige engang imellem.

  17. april 2014 at 22:20

  • Åh, jeg HADER når det dukker op, når man ingen penge har! Det er forfærdeligt jo, for ja, man har bare ventet så længe og måske kommer det aldrig igen. Mit kommer tit i stimer, så vælter det ind til jeg er helt fattig-Lis. Satans.

   17. april 2014 at 22:32

 3. Gitte

  Hej Ditte
  vedr. din Proenza Shouler…hva’ mener du med D-ring…
  (håber ikk spgm er for pinligt)

  God påske
  Gitte

  18. april 2014 at 19:25

 4. Gitte

  Hej Ditte

  Tusind tak …fedt at du sender et billede af begge tasker til samlign.
  -overvejer seriøst at anskaffe mig en i sort. Synes den er mega fin..
  Må du få en fantastisk weekend
  PS: er vild med din blok…

  19. april 2014 at 12:10

  • Hej Gitte

   Det var da så lidt! :)
   Fedt du overvejer den, den er klart en af dem, jeg bruger mest, er virkelig glad for modellen!
   Jeg er jo bare en detalje-nørd af kaliber, så måske D-ringen er ligegyldig for dig, og så bliver den jo nem nok at få fat på! Jeg var bare for langsom til at fange den i en butik, pludselig var de væk, og så måtte jeg hapse den secondhand, før det også var for sent. :D

   God weekend.
   KH

   19. april 2014 at 17:07

 5. S.I

  Ved ikke om det er en af dem du søger, ej heller om prisen er god eller helt hen i vejret. Men vil nu alligevel smide et link
  http://www.trendsales.dk/listings/miu-miu-tie-dye-taske/37738195
  Hilsen Sarah

  21. april 2014 at 00:15

  • Hej Sarah

   Tak for link, jeg søger ikke flere tie dye Miu Miu sager, de er heldigvis hapset og slettes fra listen nu. :)
   Men faktisk har sælger af den fine sag fra linket også skrevet og spurgt om jeg var interesseret, I er så søde altså. :)

   KH.

   21. april 2014 at 09:23

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.