CHLOÉ SUSANNA PERIWINKLE BLUE

 photo IMG_0125_zps892c1df2.jpg
Helt tilbage i januar faldt jeg over et item fra min kæreste Holy Grail-liste. Denne gang var det Chloé Susannah støvlen i farven periwinkle blue. Jeg havde sovet gevaldigt i timen, da de i sin tid var på markedet, og derudover faktisk aldrig spottet dem i hverken en butik eller online, så de kom desværre aldrig hjem til mig. Hvilket mit hjerte senere fortalte mig var en grusom fejl. Derfor begyndte jeg at jagte dem. Søgte højt og lavt, og til sidst dukkede de altså op på eBay. Dog på et virkelig dårligt tidspunkt, jeg skulle nemlig til Berlin nogle dage senere – og alle ved jo, man ikke gider på ferie uden lommepenge. Men jeg lavede altså en god aftale med sælger, således jeg også kunne have penge på lommen på min ferie, de kom hjem til mig i sidste uge, efter de havde haft en sand fest hos Told og Skat. Jeg er sikker på, de har vakt glæde derinde, det håber jeg så sandelig, for regningen var ikke just billig. Avs.

12 Responses

 1. Helle

  Så fine de er! Æv da, med Told!!! Ku´forestille mig det var et ordentligt smæk. Og den blå farve er bare spot-on! Er du den lykkelige ejer af de røde og sorte stadig? Synes de alle er så fine på hver deres måde:)

  24. marts 2014 at 21:44

  • Ja, de bor her alle tre nu. De røde har jeg liiiiidt svært ved at greje, men de er så pæne!

   Så kom endelig med ideer til, hvad jeg skal tage de røde på til, kære Helle. :D

   Smækket kunne have været værre, men det gjorde nu alligevel lidt avs.

   24. marts 2014 at 22:40

 2. Helle

  Ift tolden kan det nogle gange hjælpe, hvis sælger justerer beløbet som skal angives:) Og de røde støvler er da bare for lækre – og ku´snildt se dem med jeans, marant pour HM buks, en enkelt sort nederdel… U name it:)

  25. marts 2014 at 17:01

  • Jeg går jo bare så sjældent med jeans. :D Tror det er fordi de røde er så nye og pæne endnu, de skal lige gåes lidt til og slides lidt. :D

   Og ja, det gjorde sælger også, ellers var jeg kommet af med en bondegård mere. :D

   25. marts 2014 at 20:16

   • Helle

    Én bondegård er rigeligt :D

    25. marts 2014 at 21:13

    • Ja, det synes jeg. Alt for meget faktisk. Haha.

     25. marts 2014 at 22:41

 3. PÆNE!!!!

  25. marts 2014 at 20:57

  • Taaaak. :-*

   25. marts 2014 at 22:41

 4. Pingback: » CHANEL MINI FLAP BAG I CAVIAR Velvet Snow

 5. Pingback: » ÉN AF DEM DER SLAP VÆK :: ISABEL MARANT PELS Velvet Snow

 6. Stine

  Har du stadig de røde? Og i hvilken str? (Hvis altså du vil sælge;-))

  27. september 2018 at 13:29

  • De er solgt. Har ingen Susanna mere. :)

   11. oktober 2018 at 11:22

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.