HOLY GRAIL ØNSKER :: DEM DER SLAP VÆK #01

holy_grail_01

1. Chloé Susannah i blå med sølv nitter 2. Isabel Marant nederdel
3. Proenza Schouler PS1 i small

Jeg har en liste af sager, som jeg i tide og utide er gået glip af. Af den ene eller den anden årsag. Oftest har jeg været for langsom i optrækket eller også har jeg været for fattig, hvilket desværre sætter sine begrænsninger. Og på den måde vokser listen sig længere og længere, indimellem kan jeg dog gøre den kortere og det er SÅ tilfredsstillende at kunne slette en sag fra listen, fordi den er på vej til mig, eller fordi jeg har mistet interessen. For det sker faktisk også engang imellem. Ikke så tit, men der er fornylig et par ting der røg af listen efter flere år på den. Det er sjældent, jeg løfter sløret for mine ønsker. For jeg vil jo helst ikke, at andre får øjnene op for de sager jeg også drømmer om, men nu tager jeg chancen, uf.

Nogle af tingene kan I se ovenfor. Den ene er byttet ud med en ny model, da der ikke rigtigt findes packs af den nogen steder. Jeg ønsker mig nemlig PS1 i størrelsen Small, den blev kun lavet en enkelt eller to sæsoner og så røg den af markedet. Den er nu “erstattet” af Tiny, som dog er anderledes i størrelsen. Og nu jeg aldrig har pille-rode-raget på Small, så kan jeg nok “tage til takke” med Tiny, hvis det skal være. Men hvis nogen derude ligger inde med en Small, så skriv lige, ikke? Please!

Udover det er der de blå Chloé Susannah. Den blå farve er det jeg vil kyle i kategorien dueblå, de har sølv nitter, hvilket mine to andre par ikke har, deres er nemlig guld. Så der er trods alt en smule udskiftning ved dette ønske. Derudover er farven noget af det mest fantastiske jeg i mit liv har set.

Den sidste sag er Isabel Marant nederdelen fra FW10, Beryl, står højt på listen, den vil ca. fuldende min garderobe. Den er helt perfekt og leopardlækker, så skriv også gerne, hvis du ligger inde med den eller kender nogen der gør.

2 Responses

 1. Michelle

  Apropos, må vi ikke se dig sporte den blå velour-Prada sag?

  31. januar 2014 at 21:49

  • Hej Michelle

   Den er faktisk røget videre til en veninde, den var mindre end den jeg drømte om, vræl. :(

   KH

   1. februar 2014 at 09:47

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.