SOLSKINS EVENTYR

foto 1

Stranden i Sunny Beach er virkelig fin, og der kan lejes liggestole og parasoller for ca. en 50’er om dagen. Der brugte vi flere dage på at kigge på mennesker, lytte til musik, læse bøger og snakke. Og så solbade selvfølgelig. Selvom det ikke blev til så meget af det for mig, jeg var glad for vores parasol! Mereten var min tro væbner i skyggen ved siden af, vi hyggede os gevaldigt, som altid.

foto 3

I Sunny er shopping mulighederne begrænsede, men én ting har de, og det er Hello Kitty bind og trusseindlæg. Desværre ingen tampax, man kan ikke vinde hver gang jo.

foto 3

Ved poolen var der god underholdning udi sammen liga som Sommer i Sunny Beach programmerne, og når det haltede med underholdningen på den front, eller når den bestod af hollandsk og tysk, så tyede jeg til Hunger Games, bog nummer 1. Den kan varmt anbefales!

foto 1

Selvom shoppingen i Sunny var lidt haltende, så havde de meget fine træ-dinoer, på saml-selv-måden. Dem kunne jeg sagtens have smuglet nogle stykker af med hjem i kufferten.

foto 5

En Justin-Bieber-møder-One-Direction-buks fik til gengæld lov til at blive i Sunny. Selvom de i sandhed ville have været moderne på de danske gader og stræder, jo jo.

foto 2 foto 3

Merete og jeg smuttede ned og fik fødderne spist af fisk en dag, det kildede jo latterligt meget, men det var for billigt til at lade passere forbi. 10 Leva ville de have for det, dvs ca. 38 kroner.

8 Responses

 1. Kristine Dippel Andersen

  Sikke I har hygget :) :) :)

  Jeg er glad for at se, at jeg ikke er det eneste semivoksne og halvfornuftige kvindekøns væsen, som elsker Hunger Games!!! (få lige frk. Scheff til at overgive sig tak – hun er krop umulig altså) ;)

  /K

  12. august 2013 at 10:56

  • Det må vi lige arbejde lidt på, er sikker på hun snart overgiver sig. Det bliver hun da nødt til. ;)

   12. august 2013 at 11:26

 2. Hunger Games er totalt yndlingsbog! Bare ærgerligt, at de to næste ikke kan leve op til den første… Især nummer tre er forfærdelig. Æv!

  12. august 2013 at 12:12

  • Ja, det er også det jeg har hørt. Desværre. Ville egentlig gerne vente med at vide den slags, til jeg selv havde nået at danne mig en mening. :D Nu gider man jo knap nok gå i gang, haha.

   12. august 2013 at 20:07

 3. Simone

  Ææææælskede dem alle sammen! Man man skal kunne rumme det er lidt si-fi ;)

  12. august 2013 at 20:32

  • Det er jeg sikker på, man skal. :D Jeg er i starten af bog 2, og den forvirrer mig lidt pt. Men regner med der kommer en forklaring, så jeg læser troligt videre. :D

   12. august 2013 at 20:35

 4. Kristine Dippel Andersen

  Læs du bare videre D, jeg synes nu vældigt godt om alle 3 <3 ;)

  12. august 2013 at 22:28

  • Det er godt at høre!! :D

   13. august 2013 at 00:22

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.