BALENCIAGA SANDALER MED GIANT NITTER

IMG_8201

Da vi var på endagstur i Istanbul under vores ferie i Sunny Beach, ja, der gjorde jeg mig i sandhed et kup. Tilbage i 2008-9’ish(?!) lancerede Balenciaga deres wedge sandaler med giant nitter, og jeg døde lidt indeni. De var jo verdens fineste. Men jeg havde ikke råd til at kyle de ca. 7000 efter dem, som de kostede. Så de blev aldrig mine. Siden har de stået på min “holy grail”-liste, listen hvor alle de ting, jeg en dag skal eje, står. Den liste, hvor alle de allerstørste drømme står, ja, der stod de altså. Det har de jo så gjort i mange år efterhånden, men de stod altså også i Istanbul og ventede kun på mig. De blev nemlig relanceret her i SS13, og der var altså lige et par tilbage i min størrelse, på alt for meget udsalg. Så jeg var lidt ufornuftig og hapsede dem fluks med mig hjem. JUHU, hvor er jeg glad!

10 Responses

 1. Thea-Eline

  Oh my freaking god!! Jeg døøøøør…! Det er jo noget nær de smukkeste sko jeg har set. Er slet ikke misundelig.. nej nej.

  11. august 2013 at 20:55

  • Åh, tak, kære dame! Jeg blev også ret ekstatisk, da jeg så dem stå på 37-hylden. Og maste fluks min forvredne ankel ned i dem. Haha.

   11. august 2013 at 21:06

 2. Min holy grail liste er efterhånden en grim størrelse… Måske skulle man alligevel finde sig sådan et arbejde…

  12. august 2013 at 00:05

  • Ja, min er også never ending. Men bare det engang imellem at kunne fjerne et punkt er fantastisk!

   12. august 2013 at 10:33

 3. Malene

  De er jo også bare helt perfekte! Suk… Dem kunne jeg satme sagtens bruge :D Og søde Ditte, hvis man nu vil stille dig et bette styling spørgsmål, sådan Aaller-pige til Aaller-pige ;) Hvor og hvordan er det så bedst at gøre dette? :D Skal til bryllup sidst i september, har kjolen, en flot sort sag fra Karen by Simonsen, men skoooo!!!??? Og taske og evt. øvrige acc.?? Der er jeg på bar bund… Håber du har mulighed for at hjælpe mig :)

  16. august 2013 at 16:05

  • Hej søde Malene

   Send mig da bare lige en mail med billede. Så kigger jeg meget gerne på det! :-*

   Og tusind tak, glæder mig sådan til at lufte dem. :D

   KH

   16. august 2013 at 16:19

 4. Pingback: Dagens outfit: Drømmeskoene er mine! | Mode Med Mere

 5. Pingback: hello lover!

 6. Pingback: » CHANEL MINI FLAP BAG I CAVIAR Velvet Snow

 7. Pingback: » CHANEL PARIS SALZBURG BOY Velvet Snow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.