TOPSHOP EXCLUSIVE BEADED DRESSES

Lotes Bead Tiered Dress, Cascade Jewel DressZigZag Bead Dress, Bow Stud Dress
I morges kom disse smukke kjoler online hos Topshop, jeg ville gerne selv dø lidt for den brændte orange og den gule, men jeg får vist desværre ikke råd. Men det skal selvfølgelig ikke gå udover jer, så I får lige en bunke links til dem alligevel.
Jeg arbejder pt på de sidste par uger af min bachelor og har derfor enormt travlt, i går var jeg f.eks. hjemme kl. 21, og skulle afsted igen kl. 8, så det er meget begrænset, hvor meget der sker i mit liv udover det for tiden. Jeg forsøger dog at smide et par indlæg hist og her til jer alligevel.
Smut ind omkring vores salgsblog, der er stadig en masse labre sager tilbage.
I love these dresses from Topshop Exclusive! I really want the burnt orange one or the yellow, but I can’t afford them atm. 

3 Responses

  1. Jeg er helt vild med den brændte orange farve og designet på den lidt laksefarvede kjole er helt fantastisk!BTW, hvis det har interesse, så er blog-konkurrencen lige skudt igang på min side :)XOXOonslowcrescent

    21. maj 2010 at 11:36

  2. Jeg har hede drømme om nr.2 kjole!

    21. maj 2010 at 14:51

  3. Den er også lige dig, Signe :DOSC: Ja, de er virkelig fine! og tak for heads up med konkurrencen, Merete og jeg har desværre begge to alt for små fødder. :)

    21. maj 2010 at 15:42

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.