MEADHAM KIRCHHOFF FOR TOPSHOP

Jeg ville gerne dø lidt for denne fine kjole, den skulle komme online hos Topshop i morgen, men den skulle ligge omkring de 300 pund. Hvilket er lidt vel meget, selvom jeg virkelig gerne vil have den. Mmmm, mums.

4 Responses

 1. Jeg er forelsket .. den er sååå smuk . SUK , at prisen er så høj :/

  19. maj 2010 at 10:46

 2. Ja, det er noget skidt. :( Men det er vist noget med, at alle pailetterne osv. er syet på i hånden – og så er prisen selvfølgelig fair nok, men alligevel. :( ØV!

  19. maj 2010 at 11:10

 3. Den absolut smuk. Dog synes jeg faktisk knap nok, at det er en fair pris med pallietter syet på i hånden. Jeg syer selv og er igang med en bachelor som tekstilformidler. Den viden sætter tingene i perspektiv.Men jeg stemmer for køb :)

  19. maj 2010 at 11:20

 4. Det har du ret i, Tibbe. Hele den kvindelige side i min familie (mormor, farmor og mor) har arbejdet inden for branchen, så jeg kender en del til, hvor lang tid den slags tager, og jeg syr da også selv ting og sager ind imellem. :)

  19. maj 2010 at 11:48

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.