THOSE QUILTED JACKETS

Måske I allerede har set tendensen, men her på bloggen er vi glade for quiltede jakker. Merete er ejer af hele 8, mens jeg personligt kun har 1 lige nu, der har dog været flere i rotation gennem tiderne. Lige nu er ovenstående vidunder fra Gat Rimon at finde i min garderobe. Jeg er helt vild med stoffet, så var lige ved at købe den anden farve også, men jeg var dygtig og lod den hænge, én må være nok.

Jeg købte den først hos Trier, men den gik desværre i stykker, så den røg retur. Men derefter fandt jeg den i Berg på Østerbro, så den røg med hjem igen.

Maybe you’ve already noticed, we love quilted jackets on this blog. I got this wonder from Gat Rimon, I just couldn’t leave it in the store.

4 Responses

 1. I love that jacket. Where did you get it and how much was it?

  29. april 2010 at 08:50

 2. It's from Gat Rimon. I got it at triercopenhagen.com, but it's sold out now. It was 999 DKR. :)

  29. april 2010 at 08:57

 3. Mia

  Jeg leder efter en quilted jakke lidt i stil med denne og Rikaen – men den må gerne være lidt mere konservativ, da jeg skal bruge den på arbejde… -Kender I til nogle med denne beskrivelse?På forhånd tak for hjælpen…Mia

  29. april 2010 at 18:03

 4. Jeg har det på præcis samme måde – har lige købt min 7. i dag (er der ikke en regel om at hvis man finder noget fint til 50% så SKAL man bare købe det :) – og det blir næppe min sidste.

  29. april 2010 at 19:01

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.