DREAMING OF GREYISH STUFF

Jeg har i længere tid overvejet at tilføje endnu en PS1 til samlingen, og lavede derfor denne collage-børge i sin tid. Jeg har siden jeg lavede den anskaffet mig hele to af tingene fra ovenstående collage, hvilke tror I det er?
I’ve considered getting yet another PS1, since I made the collage I’ve added two of the things to my collection, which ones do you think I’ve bought?

9 Responses

 1. jeg ved ikke hvorfor, men jeg har på fornemmelsen at det er tørklædet og halskæden…?Alt i den collage er jo lige til at spise!Jeg går også og pønser på at anskaffe mig en PS1, men kan ikke helt finde ud af om det skal være en large eller medium. Så i din post om din (to die for) taskesamling at du har en large – hvordan er den? og har du haft en medium i hænderne også?Svært at vælge!MVH Molly

  29. april 2010 at 14:15

 2. Anonymous

  Jeg ved det :DKh Nieke

  29. april 2010 at 14:24

 3. Hvor er den øverste ring fra?

  29. april 2010 at 14:25

 4. Molly, ja ikke!? Jeg vil have det hele :DJeg vil aldrig have mindre end large i PS1. Jeg synes medium er for lille og ser for lille ud. Jeg kan have min MacBook Air i large, og det kan jeg SLET ikke i medium. Jeg ville egentlig kalde medium for small, hvis du spurgte mig, for den er ikke særlig stor. :) Så jeg vil til enhver tid anbefale large. :)mvh. Ditte

  29. april 2010 at 14:32

 5. Laura: Alle smykkerne er fra Pamela Love.

  29. april 2010 at 14:39

 6. Nieke, ja du gør :D

  29. april 2010 at 14:40

 7. Orv den er godt nok lækker i grå den PS1..Jeg drømmer selv om at min næste taske skal være en grå en.. fx. en Bal..Og det tørklæde der er da også bare SÅ lækkert..

  29. april 2010 at 18:14

 8. Monica

  Ditte, hvor har jeg bare savnet dine indlæg på bloggen. Dejligt at have dig tilbage! men også farligt. du har lige fået mig til at tilføje to ting til shoppingslisten på mandag. om mig som troede at jeg skulle til at sparer op!

  30. april 2010 at 15:29

 9. Cecilia, jeg kan kun anbefale en grå Bal, jeg var rigtig glad for min grey '05 city. Jeg er dog ved at køre lidt træt i Balenciaga, derfor har jeg solgt lidt ud. :)Monica, mange tak, hvor er du sød ;) Og UNDSKYLD ;) Hvilke sager skal du have hapset?

  30. april 2010 at 16:53

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.