THE BALENCIAGA FAMILY – THE SEQUEL

Jeg blev fornylig bedt om, at lave en indlæg om mine Balenciaga tasker. Jeg lavede i sin tid et på This World Tonight, men samlingen har ændret sig siden da. Så derfor syntes jeg også selv, at det var på tide med et nyt indlæg. Min samling af Balenciaga goodies består for tiden af 3 stk. En clutch, modellen hedder oval, derudover har jeg en city og en work. Min oval er fra ’06 og er i farven ink, det er det eneste år denne clutch blev lavet, den er nu discontinued, min city er en grey ’05 og min work er fra ’07 og er sort med giant silver hardware, forkortet GSH.

Photobucket

Photobucket

9 Responses

 1. Anonymous

  Hej Ditte.Sikke nogle skønne og flotte tasker.Jeg vil lige spørge om du har set den mail, jeg har sendt til dig på velvetsnow@forum.dkHilsen Emma

  20. februar 2009 at 10:01

 2. Hej Emma,Mange tak.Nej, det havde jeg ikke :) Det var jo kun 10 minutter siden den kom.Men den er nu besvaret, håber dine Hunters kommer hjem til dig snart ;)Mvh. Ditte

  20. februar 2009 at 10:08

 3. Anonymous

  Åh, Ditte!!! Det var ondt:-) Din skønne, skønne samling hjælper ikke på min bal-sygdom:-) Hvor er de alle, sammen- og hver for sig, smukke. Overvejer du at tilføje nye til samlingen? Hvis ja, hvilken?Knus fra Chris(tnb)

  20. februar 2009 at 10:18

 4. Rikke

  smuk samling du har, har selv kun en sort work med regular hardware..drømmer dog om endnu en Bal-taske i en pangfarve, måske blå eller grøn, men indtil videre er pengene gået til andre mærker..folk giver mange komplimenter for min work, synes dog det er svært at komme uden om at svare på prisen på sådan en..har du nogle tips?:-)

  20. februar 2009 at 10:28

 5. Christine: Mange tak søde ;) Hmm, jeg overvejer løbende nye Bals, men samtidig vil jeg gerne have noget nyt i samlingen. Pt. er ønsket om en PS1 fra Proenza Schouler meget stort. Og helst i python, men det er vist urealistisk, desværre.Rikke: Jeg er egentlig ærlig omkring, hvad jeg giver for mine tasker. Da det ligesom er nemmest og mine veninder og bekendte ved i forvejen godt, at jeg prioriterer den slags meget højere, end de nødvendigvis gør. En ting jeg ofte tilføjer, er at jeg ofte ender med at sælge en taske for at købe en ny. Og det koster mig faktisk ikke mange 100 kr at have haft den taske i de måneder/år etc. Da de jo nemt kan sælges videre, hvilket man ikke ville kunne med en fra H&M i fake skind. Så ja, jeg synes egentlig kun det er bedre købmandsskab at købe dyrere ting. :) Håber det kunne bruges til noget ;)Bal Work med RH er laber! Det var faktisk den jeg selv overvejede i sin tid, men endte med at få min billigere end hvad den med RH kostede, så det blev den :)

  20. februar 2009 at 10:49

 6. Rikke

  Jeg synes også klart der er bedre købmandskab i dyre tasker, jeg har selv solgt nogle tidligere for at finansiere Balenciagaen. Men det kan godt gøre lidt ondt at sige farvel til en jeg har været glad for;-)Hvordan er taskerne med det store hardware at bære på? jeg tænker om de er tungere pga mere metal? jeg overvejer nemlig en GSH i en lidt mere pang-agtig farve..

  21. februar 2009 at 19:53

 7. Rikke: Jeg synes faktisk slet ikke den er mærkbart tungere, tænker slet ikke over det. Men nu er Bals, som du ved, jo også meget lette i forvejen. Derudover synes jeg virkelig GH holder sig smukt. Jeg kan ikke se tegn på brug på hardwaren overhovedet. Så jeg vil klart anbefale dem! Og ja, det gør altid ondt, at skille sig af med en af de kære. :(

  22. februar 2009 at 14:38

 8. WOW, that clutch is sososos amazing.. stunning piece, lucky girl. ;)

  23. februar 2009 at 22:23

 9. Thesearchforchic: Thanks sweetie! I am glad to hear from you and see you back online. ;)

  23. februar 2009 at 22:37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.