UDSALGSSHOPPING SS15

Udsalgsshopping_ss15_velvetsnow.dk
/1 ETOILE ISABEL MARANT Clara top /2 ETOILE ISABEL MARANT Cadix bluse
/3 ETOILE ISABEL MARANT Chay bluse /4 ETOILE ISABEL MARANT Connie nederdel
/5 ETOILE ISABEL MARANT Lenny sandaler

Den seneste uges tid har jeg rykket på nogle udsalgssager, det er ved at være final sale eller i hvert fald minimum 30%, vi er ude i. Og lad os være ærlige, det er først der, det bliver rigtig sjovt. Jeg venter på det hele ankommer og derefter tager jeg stilling til, hvad der får lov til at blive, hvis det hele ikke bare er helt fantastisk. Så må jeg eventuelt revurdere mine tanker. Lenny-sandalen brændte jeg varm på første gang jeg så den i et preview i vinter. Hold nu op! Og i bordeaux med messing hardware får de bare lige dét ekstra, som Birkenstock bare ikke rigtigt kan. Derudover har de læderfor, som mine fødder er meget bedre venner med end ruskind. Bluser er noget af det jeg altid synes jeg mangler, når sommeren kommer, derudover er der bare forskel på at være studerende og have et arbejde, udi hvad man kan hoppe i. Derfor har jeg købt lidt af det, som virkelig er Marant-damens force: Lyse, luftige sager med blonder og flæser. Nederdelen drømmer jeg stadig om i blå også, men den er vist pist væk og langt borte, hvis I spotter den, må I meget gerne råbe højt!

7 Responses

 1. Orh, misundelse herfra! Sikke nogle lækre, fine køb Ditte :-)

  3. juli 2015 at 17:03

  • Tusind tak, kære Dina! Håber det er godt det hele. :D :D

   4. juli 2015 at 13:06

 2. Helle

  Pæne sager! Jeg shoppede lige netop de der Lenny´er til en god pris igår i frokostpausen. Så pæne jo. Ups :D

  3. juli 2015 at 18:11

  • Jaah, Lenny-twins!

   4. juli 2015 at 13:06

   • Helle

    Ja, måtte jo trøsteshoppe da navy Chaneldrøm blev lagt i graven:)

    5. juli 2015 at 08:39

    • Ja! Der er intet andet for! :D

     7. juli 2015 at 16:29

     • Helle

      …og desværre knækkede spændet på Gail i forgårs! Damn! Håber Lenny holder bedre :D

      7. juli 2015 at 19:19

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.