COMMES DES GARçONS SKJORTER

Commes_des_garcons_skjorte_velvetsnow.dk /1 Stribet rullekrave /2 Beige cardigan /3 Stribet skjorte /4 Stribet skjorte /5 Grå cardigan

Commes des Garçons cardigans har i flere år været favoritter hos mig. Jeg har en beige i samme udgave, som den ovenfor. Det er en unisex version, som kan bruges af begge køn. Til kvinder er den oversize og ret lang, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg spottede forleden billedet af den fine unge dame ovenfor i skjorten fra deres Play linie, samme linie som cardiganen er fra. Den har jeg ikke ført bidt mærke i, men hold nu op, hvor er den fin! Især med de dersens striber jo. Jeg er også inde i en skjorte-periode, så måske det er derfor. Dover Street Market er generelt ret godt ekviperet på CDG-fronten.

One Response

  1. Pingback: Link Love #3 • ROCKPAPERDRESSES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.